венета райкова на 18

Секс символът на малкия екран Венета Райкова лъсна на снимка, на която е едва 18-годишна! На кадъра красавицата е заснета като репортер в телевизията-майка БНТ.

Журналистката с афинитет към писаното слово пусна фотото в инстаграм по повод 60-годишнината на Българската национална телевизия със следния текст:

БНТ празнува 60 години!! Честита да ни е телевизията – майка!! Ето ме и мен в студиото на БНТ през лятото на 1992 г., там където започна моята телевизионна кариера!

Щастливият повод Венета отбеляза и с още една снимка, направена през 1995-а, когато вече е на 21 години. Отдолу Райкова обясни:
Ето как е изглеждала Венета Райкова на 18! (СНИМКИ)

„Предишната ми снимка беше от студиото на БНТ от 1992 г., а тази е от 1995 г. като водеща на „Частен случай”. А в предаването „БНТ на 60” ще може да видите архивни записи от началото на кариерата ми там през 1992 г., ще разкажа и доста интересни и тайни истории…”.

А ето я тв водещата в цялата й прелест днес:
Ето как е изглеждала Венета Райкова на 18! (СНИМКИ) Ето как е изглеждала Венета Райкова на 18! (СНИМКИ) Ето как е изглеждала Венета Райкова на 18! (СНИМКИ)

Вижте още:
Венета Райкова бясна: След развода не съм имала мъжВенета Райкова е една от най-успешните български журналистки. В последните години тя се занимава пре…Oct 22 2019skafeto.com

Генът си е ген – и десетгодишният син на Венета Райкова прописа книгиТв водещата и автор на бестселъри Венета Райкова се похвали с постиженията на 10-годишния си син Пат…Oct 15 2019skafeto.com

Палав почитател на Венета Райкова ѝ сподели любовните си подвизи и ѝ отправи неочаквано предложениеИнтересно предложение за сюжет на следваща книга даде фен на Венета Райкова. Телевизионната водеща, …Aug 14 2019skafeto.com

loading...