венета райкова мъж
Венета Райкова

Интересно предложение за сюжет на следваща книга даде фен на Венета Райкова. Телевизионната водеща, която дебютира като писателка през 2016 г., разкри, че неин почитател се е свързал с нея с молба именно тя да опише сексуалните му подвизи с „едни от най-известните жени у нас“, пише Монитор.След 30 години мъки: Венета Райкова пребори страшна болестВенета Райкова се похвали, че вече се чувствала като нов човек, след като най-после се радвала на кр…Jul 30 2019skafeto.com

Въпросният господин е описан от авторката като „богат“ и „рядко споменаван в медиите мъж“, който е прочел всички нейни книги, а любима му била „Инсомния“.

Изпрати ми снимки от Дубай с миски, фолкзвезди и плеймейтки, готов е да разкаже живота си, но държи да е описан в книга под формата на “художествена измислица”… че те всичките ми книги са художествена измислица, намигна Райкова пред последователите си във Фейсбук.

Авторката на „Триумфът на кучките“ в момента работи по седмия си роман, който е с работно заглавие „Горещо“ (същото название имаше и предаването, което тя води години наред).

„Може пък да успея да пренаредя сюжета и героите и да включа този джентълмен и неговите любовни истории с едни от най-известните жени у нас…А може да остане като герой на следваща книга“, загатва писателката, като разкри, че това не е първата подобна оферта, която получава.Венета Райкова проговори за богатия и красив турски любовник (СНИМКА)Венета Райкова почива в Анталия. Тя написа гневен пост във Фейсбук, обяснявайки, че е вбесена от слу…Jul 21 2019skafeto.com

До момента обаче предимно жени са се опитвали да „продадат“ личния си живот за сюжет на някоя от книгите ѝ.

loading...