Вергов болница

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

С медицинска шапка за еднократна употреба и облечен в престилка, актьорът Юлиан Вергов показа, че е в болница. Той е претърпял операция на коляното на десния крак, но по снимките, които сподели в профила си в инстаграм, личи, че е в настроение, пише 24 часа.

Вергов пусна усмихнато селфи, на което пише: “Всичко вече е 6!”. Актьорът всъщност трябвало да се подложи на интервенцията още през септември – октомври, но програмата на театрите вече била готова и той нямало как да отменя представления. Затова отложил операцията за януари, като предварително предупредил, че няма да играе.

В сторито присъства и още една снимка, на която се вижда компрес на капачката на коляното му, а долната част на крака му е намазана с йод. До леглото са подпрени две патерици, които ще помагат на актьора при придвижването му.

През октомври миналата година той отново показа снимка в социалните мрежи от болничното легло. На нея се виждаше как е на системи. Тогава актьорът не уточни каква е причината, написа само “Малък ремонт”.

“Връщам се на сцената на 7 февруари с “В очакване на Годо”, каза Вергов, като обясни, че раздвижването на крака му става бавно. Известната пиеса се играе във Военния театър в София.

Виж още:Вергов избяга в чужбина от скандала с ДианаАктьорът Юлиан Вергов избяга от проблемите, които го преследват в последния месец, в Италия заедно с…Jan 5 2023skafeto.com

Излезе нов скандален случай с Юлиан ВерговСкандален случай с участието на актьора Юлиан Вергов взриви социалните мрежи. За него разказа писате…Dec 26 2022skafeto.com

Юлиан Вергов – хулиган от малък, гафовете го следват непрекъснатоТези дни Юлиан Вергов чете името си навсякъде. След като Диана Димитрова, с която си партнираха в се…Dec 12 2022skafeto.com


loading...