Вероника и Магда

Едни от най-големите попфолк диви от близкото минало Вероника и Магда отново се събират заедно, за радост на почитателите си. Двете създадоха златния хит – “Не си сама”, а сега се завръщат на клубната сцена на нощна София. В края на февруари двете певици ще направят ексклузивно ретро парти за столичани. Интересното е, че Вероника не е приемала участие в столицата повече от 12 години, пише hotnews.bg.

Вероника и Магда, които остават приятелки и до днес, разбиват митовете, че приятелството във фолка е невъзможно. Вероника преустанови музикалната си кариера преди години и взе решение да се оттегли сама от сцената, насочвайки се в друга посока.

Днес тя развива няколко успешни бизнеса, сред които един от топ ресторантите в Бургас, първата Вафлена къща в България, водещ салон за красота, а за модния й бранд, който успя да се нареди сред най-успешните у нас, през годините позират обичани лица на българската музика.

Въпреки изключително ангажирания й начин на живот, именно любовта към музиката е причината Вероника да приема подбрани изяви в селектирани заведения само няколко пъти годишно.

Магда преди година се раздели с музикална компания „Пайнер“ след дългогодишно сътрудничество и вече е част от компанията на Оцко Hit Mix Music. Певицата продължава да работи усилено и представя нова продукция на феновете си през няколко месеца. Златната селекция от хитове в репертоарите на двете изпълнителки е причината те все още да бъдат желан дует за общи изяви.

На 28 февруари Вероника и Магда ще взривят сцената с някои от най-големите си хитове, а черешката на тортата естествено ще бъде техният незабравим и вечен дует “Не си сама”.

Още от Лайфстайл


loading...