Веси Бонева

Веси Бонева е сред родните изпълнители, които не са в медийното внимание постоянно. Тя, за разлика от други звезди, съобщава лично някои съкровени моменти от живота си, включително и факта, че чака дете.

Веси Бонева ще става майка, а щастливата новина съобщи самата тя в новото видео към парчето „Остани“, както и в пост в личния си фейсбук профил, пишат от show.blitz.bg. Чаровната певица, която е и една от най-патриотично настроените родни популярни личности, не може да скрие вълнението си от това, че носи първородната си рожба в момента.

„Баща на бебето е Явор Велчев – Яви, който е и автор на музиката и с когото Веси Бонева е от две години. „Какво да ви споделя, освен че щастието в мен вече е двойно! Животът придоби нов смисъл, всичко тепърва предстои!“, написа Веси, а след това мрежата прегя от поздрави за нея. „Изключително развълнувана съм, че точно по този начин споделям с всички вас новината, че ще ставам майка! И на таткото, че написа толкова красива и докосваща песен за мен Yavi Yavor Velchev Обичам те безкрайно!“, добавя още Бонева.

Весела Бонева, по-известна като Веси Бонева или Vessy Boneva, е българска певица и продуцент. Веси Бонева има в дискографията си песни като „Touch“, „Ring The Bells“, „Believe“ и „If You Want to Touch Me“. Тя е носителка на награда за „Най-добър български видеоклип“ на МAD TV Гърция, а сред местата, където е имала концерти, е и легендарният австрийски клуб „U4“, известен с гостуванията на имена като Prince, Sade и David Guetta. Веси е родена на 16 април 1988 г. в град Пловдив. Занимава се с музика от 5-годишна. Майка ѝ още тогава я води в „Общински детски комплекс“ в град Пловдив при учителката ѝ по пеене Теодора Чернева. Учи в музикална паралелка в училище „Кирил и Методий“ – град Пловдив с профил класическо пеене. Свири на пиано от 8-годишна.

На 10-годишна възраст получава покана да запише първия си детски албум, който се казва „Обърквация“ по музика на Валери Костов и текстове на Рада Славинска. Участва в предаването „Като лъвовете“, а след това пътува до Лос Анджелис заедно с група българи – музиканти, изпълнители, актьори и танцьори на „Световната олимпиада по изкуствата“, където успява да спечели бронзов медал.

Вижте още:Преслава показа дъщеря си, хората се чудят на кого прилича бебето – на майка си или на баща си (СНИМКА)Поп-фолк фурията Преслава публикува за пръв път в социалната мрежа снимка на десетмесечната си дъщер…Jul 16 2019skafeto.comКамерън Диас чака първо бебе!Докато нашата певица Алекс Раева роди първа рожба, това очаква и холивудската актриса Камерън Диас, …Aug 2 2019skafeto.com

loading...