веско маринов криско

„Веско е само един! И е мой приятел!“, с гордост отбелязва Криско и показва обща снимка с неповторимия Веско Маринов. Двамата са седнали на маса, пред тях има чаши, Криско е ухилен, а Веско – замислено чаровен. Явно рапърът има нужда да чуе от опитния естраден певец няколко съвета за раздяла с жени.

Припомняме, че бардът от Полски Тръмбеш има два официални развода зад гърба си, но днес отново е щастлив с жена №3 до себе си, пише „Хотнюз“.

Пред Криско също се изправи призракът на раздялата с майката на децата му Цвети, която двамата няма как да скрият. Те нямат обща снимка от лятото, а рождения ден на дъщеричката си прекараха на сериозно разстояние един от друг, без дори да си продумат. Опитаха се да замажат положението в шоуто на Рачков, но ясно показаха, че проблемите им са сериозни. Явно Криско иска да почерпи опит от Маринов при раздяла и със сигурност има какво да чуе.

Феновете на певците от двата привидно противоположни жанра са във възторг. Повечето се надяват дружбата от масата да я пренесат в студиото, където да запишат общо парче. Цвети пък иска да се върне към професията си на стюардеса, видно е от нейните социални мрежи. „Много ми се лети“, призна тя


loading...