Веселин Маринов сватба

Любимецът на народа Веско Маринов се скри от коронавируса в чисто новата си суперлуксозна къща край Разлог, пише Lupa.bg. Певецът е броил колосалните 350 хиляди евро за уюта на комплекса „Пирин голф”, където се е настанил и с чисто новата си любима Веселина.

Според мълвата майсторът на шлагерите се оттеглил в планината още в началото на пандемията през март 2020-а. Всеки ден Веселин и Веселина се мотаели из комплекса, а когато им доскучавало, поемали на разходка из близкия Разлог.

Луксозният дом на най-известния жител на Полски Тръмбеш разполага със собствено дворно място, оградено с висока растителност, която държи личния живот на обитателите далеч от хорски очи.

Къщата се слива със заобикалящата природа и предоставя невероятни гледки към Пирин планина. Домът има куп глезотии като просторен хол с камина, трапезария, кухня, три спални, две бани с тоалетни и допълнителна тоалетна.

Веско Маринов се скри в планинска лукс къща за €350 000 (СНИМКИ) Веско Маринов се скри в планинска лукс къща за €350 000 (СНИМКИ) Веско Маринов се скри в планинска лукс къща за €350 000 (СНИМКИ) Веско Маринов се скри в планинска лукс къща за €350 000 (СНИМКИ) Веско Маринов се скри в планинска лукс къща за €350 000 (СНИМКИ)

В допълнение палатът разполага и с две просторни тераси, едната от които е с барбекю.

Собственици на къщи в комплекса споделиха, че първоначално Веско се появявал рядко, но от миналата година е почти постоянно в къщата си, за да се пази от злия коронавирус. През уикендите на гости му идвали щерката със зетя и внуците, на които отделял особено внимание.

Това Веселин Маринов призна и в последното си интервю в неделя, дори изпадна в подробности, че пее, докато приспива хлапетата.


loading...