клип

Тежка сватба е вдигнал Веско Маринов, съобщава „Ретро“. На 19 октомври естрадният певец отвел единствената си дъщеря Йоана до олтара за втори път. Церемонията се състояла в луксозен хотелски комплекс с голф игрища край Банско и струвала на трубадура от Полски Тръмбеш поне 50 хиляди лева, издават запознати.

Специална агенция се погрижила за пищната украса на тържеството. Целият ресторант бил обсипан с цветя, а ритуалът по подписването на гражданския брак на двамата млади се състоял насред едно от голф игрищата, пред изящна арка, окичена с рози. Свидетели на размяната на халките станали най-близките хора на младоженците, за които организаторите изнесли бели пейки на тревата. По-късно към същинската част на сватбата се присъединили още приятели и роднини на гостите. Булката ги впечатлила със стилна дизайнерска бяла рокля и късо сатенено болеро в същия цвят. Веско не пропуснал да поздрави дъщеря си и новия си зет Евгени с кратка концертна програма и не скрил сълзите си от щастие, докато се любувал на първия им сватбен танц. Един от подаръците му към тях била внушителна 15-минутна заря, която влюбените изгледали гушнати и качени върху малък подиум.

Пикантен момент от празника на младото семейство Стефанови бил, че бившата съпруга на певеца и майка на булката Йоана – Мария, се срещнала за пръв път очи в очи с настоящата му любима – Веселина. Ледени погледи и пререкания между двете дами нямало, защото сегашната половинка на Маринов се разбирала отлично както с дъщеря му, така и с всичките му близки.

„Йоана се чувства много добре с момчето, което си е избрала, и вече не е Маринова, а Стефанова. Имахме едно много мило, хубаво тържество около техния граждански договор, който подписаха и църковен. Не знам защо казах договор, брак е дума, която също не харесвам. Обвързаха се завинаги“, коментира щастливият певец, който бил изключително очарован от новия си зет.

За младоженеца Евгени се знае, че е родом от Враца и има солидно образование досущ като първия мъж на Йоана. Припомняме, че тя бе омъжена за един от най-известните и талантливи млади лекари у нас – д-р Станимир Сираков. Бракът им обаче издържа твърде кратко и двамата се разведоха изненадващо неотдавна. Към момента обаче бившият зет на Веселин Маринов има ново семейство и дете. Щерката на певеца също мечтаела за наследник, а едно от пожеланията, които баща ѝ отправил към нея и любимия ѝ, било именно да го направят дядо догодина.Веселин Маринов остава другар на Цветанов (ВИДЕО)Любимият певец на хиляди българи Веселин Маринов заяви, че няма нещо, което да може да го раздели с …Sep 8 2019skafeto.com

Веско Маринов прати 86-годишната си майка в луксозен дом за възрастниВеселин Маринов изпратил майка си в хоспис, тъй като нямал възможност да се грижи лично за нея. След…Jul 12 2019skafeto.com

loading...