кубрат пулев приятелка

Красивата приятелка на Кубрат Пулев е пълна противоположност на старата му – фолк певицата Андреа

Тъмнокосата девойка е на скромните 22 години. Свежа, млада и доста естествена, съдейки по снимките. Кобрата и Стелиана се запознали преди две години в един от любимите ресторанти на спортиста в София. Искрата между тях бързо припламва и според мълвата именно тя е била причината за раздялата на звездната двойка.

Кубрат се хвърлил във връзка с младата хубавица и не след дълго двамата заживяват под един покрив, като в началото той сметнал, че не трябва да казва на Андреа за любовницата си. Впоследствие фолк певицата научила и буквално рухва. Изпаднала в тежка депресия, почти не спирала да плаче и започнала да има сериозни проблеми със съня, твърди изданието.

Кобрата и Стелиана били що-годе дискретни. За отношенията им първа узнала сестрата на новата изгора на боксьора. 4-години по-малката сестричка често била откарвана до университета, в който учи, лично от Кобрата. След това и родителите на Янкова научили и подкрепили връзката на дъщеря си. Майката и бащата на Стелиана дори били в публиката по време на срещата на боксьора в „Арена Армеец“ и викали за него.
Войната на Кобрата с Джени Суши: Пулев наел адвокат срещу $ 1000 на часЦелувката, с която боксьорът ни Кубрат Пулев влезе в световните новини, продължава да му носи кошмар…Apr 29 2019skafeto.com

Андреа и Пулев се споразумели една година да пазят в тайна разбитата си връзка и фактът, че са разделени. Запознати с новия живот на спортиста са категорични, че той е лудо влюбен в новата си приятелка и въпреки че тя е с 16-години по-малка от него, двамата вече планират да създадат и наследници. Вече няма причина да крият любовта си и нищо чудно и за сватба да се чуе съвсем скоро.
Вижте новата приятелка на Кубрат Пулев (Снимки) Вижте новата приятелка на Кубрат Пулев (Снимки)

Кобрата освен с новата си приятелка може да се похвали и с решението на спортната комисия за боксовият му лиценз.

loading...