Виктория Капитонова смърт

Виктория Капитонова е голямата победителка в най-гледаното шоу в ефира – „Ергенът“. Тя е жената, която Виктор Стоянов избра, след като в последната вечер остават двете с Дениз Хайрула и той подарява на рускинята последната си роза.

Красивият Виктор не предлага брак на 27-годишната моделка, но й „обещава“ сърцето си. По регламент той не е длъжен да даде пръстен на избраницата си, а може само да й „даде шанс“ за сериозно обвързване след опознаване, твърдят от екипа.

След като стана победителка в предаването обаче, на Виктория се налага да замине спешно за град Чебоксари, Русия, поради смърт на човек от семейството й.

Красавицата, която изнесе изключително много омраза на гърба си през цялото предаване от известни и неизвестни хубавици, е излетяла за Русия по най-бързия начин и дори не е успяла да си вземе довиждане с най-близките приятелки от предаването.

От фотосите за рождения си ден, които пусна една от претендентките за сърцето на ергена – Людмила, става ясно, че Виктория липсва. На въпроса на „България Днес“ към едно от момичетата къде е спряганата за победителка, то отговори: „По семейни причини отсъства“.

След победата в „Ергенът“: Смърт в семейството връща Виктория в Русия (СНИМКИ)
Люси навърши 30 г. в компанията на момичетата, без приятелката си Виктория

Вестникът научи, че смъртта на човек от семейството е причината тя бързо да се изнесе от страната. „Не искам да обяснявам на никого нищо, това е мой личен избор“, казва красивата Вики.

Капитонова е родена е в гр. Чебоксари, Русия, но през 2011 г. идва в България, за да учи „Бизнес администрация и маркетинг“. Работи като инфлуенсър в интернет мрежите, а профилите й наброяват над 200 хиляди последователи. Преди година тя взе участие и в българския вариант на предаването „Мастър шеф“, писа „България Днес“.

Виктория казва, че има големи лични амбиции и високи изисквания към мъжа до себе си. Във визитката си тя споменава, че ще залага не само на външността си, но и на стабилното си образование, интелект и изискани обноски. Тя вярва, че притежава всичко, което един мъж търси в една жена, и това видимо е проработило в отношенията й с Виктор Стоянов, който избира нея от 22 момичета. Предаването успя да предизвика интереса на публиката и стана най-гледаемият формат в часовия пояс в Би Ти Ви.

След победата в „Ергенът“: Смърт в семейството връща Виктория в Русия (СНИМКИ)
Виктор спечели сърцата на женската публика

Единствената участничка, която отказа розата на Виктор, бе психоложката Александра. Тя сподели, че не е сигурна в чувствата на ергена, защото, когато трябвало да застане до нея, той избрал Виктория. „Така ти награди агресията с цвете“, коментира пред красавеца мотива си да напусне шоуто психоложката.


loading...