Виктория Маестрото

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Новината за сватбата на Евгени Димитров-Маестрото и Виктория Готева продължава да предизвиква вълна от бурни реакции не само в социалните мрежи. Репортерката на bTV, която е с цели 27 години по-млада от известния си любим, явно не вижда проблем в това. Не на същото мнение обаче са близките ѝ, които никак не са доволни от развоя на събитията.

И докато приближените до 54-годишния музикант от „Ку-ку бенд“ го поздравяват, че е успял да си хване толкова младо момиче за жена, то тези на Готева, разбираемо, са на коренно противоположното мнение. Те не одобрявали застаряващия си зет, особено при положение че Виктория няма още и 30 години, животът е пред нея и за пръв път ѝ предстои да стане майка, докато родителството не е никак чуждо на новия ѝ съпруг.

Маестрото, освен това, в годините назад неведнъж е имал доста бурни любовни връзки, направил е официално три бебета, но очевидно му се иска и още. Нищо чудно самата Виктория вече да е бременна, пише kliuki.bg

„Момиче, животът си е твой, но с всичкия ли си?! Кой ти гарантира, че този чичко няма да смени поне още две след теб?!“, предупреждавали я приятели, но влюбената Готева не ги слушала.