Виктор Николаев

Насред пандемията от К-19 водещият на сутрешния блок по Нова телевизия Виктор Николаев си подари луксозна ваканция в Боровец. Журналистът заведе на ски своята половинка Людмила, с която рядко се показват заедно публично, пише Ретро.

Жената на тв водещия публикува тяхна весела снимка от ски пистите в зимния курорт. На фотото, макар да са на открито сред чистия въздух на боровите гори, двамата носят медицински маски, които са свалили под брадичките си. Николаев и Людмила все още не са преболедували китайския вирус и се пазят стриктно от заразяване. Параноята им обаче не им попречила да отседнат на хотел заедно с туристи от всички краища на България. Виктор изпълнил желанието на своята любима да ѝ подари ваканция, тъй като заради работата си рядко ѝ обръщал внимание и това провокирало недоволство от нейна страна.

Виктор Николаев пръска пачки в Боровец (СНИМКА)

Людмила е пословична със своята ревност. В нюзрума на Нова телевизия се носят легенди за сцените, които разигравала на мъжа си, когато го подозирала, че флиртува с колежките си. Още навремето трудно свикнала с близките му отношения с Ани Цолова, а след това едва не го изоставила, защото го хванала да взема и кара до дома ѝ бившата си партньорка Аделина Радева, с която го свързваше дългогодишно приятелство. Сега под прицел била новата му екранна половинка Лора Инджова, която е едва на 30 години. Хубавицата бързо се превърнала във враг №1 на жената на Виктор. Когато той научил, че Лора ще седне на стола до него, често ѝ се обаждал по телефона да ѝ дава кураж и съвети. Жена му обаче възроптала срещу задушевните им разговори и прекратила отношенията им в извънработно време.

Людмила е с цели 14 години по-възрастна от журналиста. През 2020-а тя стана на 55, а Виктор е все още млад и зелен и скоро подкара 41. Двамата имат обща дъщеря Дара, която е в тийнейджърска възраст.

Виж още:Виктор Николаев претърпял ужасен инцидент на пътяВиктор Николаев е претърпял ужасен инцидент на пътя. За това призна самият той в коментар на сигнал …Oct 5 2020skafeto.com

Новата до Виктор Николаев омагьоса оператор (СНИМКА)Новата екранна партньорка на Виктор Николаев премина в лагера на обвързаните. Лора Инджова, която за…Sep 7 2020skafeto.com


loading...