Виктор Николаев Панорама

Виктор Николаев отказал работа в „Панорама“, защото любовта му била радиото. Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия взе приз на наградите за тв журналистика „Свети Влас“.

Иван Гарелов бе в журито, присъдило отличието и разказа интересна случката отпреди 18 години, когато е канил Виктор Николаев да бъде репортер в „Панорама“ през 2003-а.

По онова време Гарелов бе лицето на политическото предаване, а Николаев бе сред звездите на „Дарик радио“. Виктор, още млад и зелен журналист, обаче категорично отказал на Гарелов.

„Нямам никакъв интерес към телевизията. Моята любов е радиото, тук се чувствам добре. Изпитвам ужас от камери, не обичам да се показвам“ – така Николаев отклонил предложението на ветерана да се присъедини към екипа на легендарното предаване.

Вижте още:
Виктор Николаев разделен с жена си, удари го на ергенлъкНа ергенлък се е отдал водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев. Журналистът, ко…May 19 2021skafeto.com

Николаев претърпял ужасен инцидент на пътяВиктор Николаев е претърпял ужасен инцидент на пътя. За това призна самият той в коментар на сигнал …Oct 5 2020skafeto.com


loading...