Виктор Николаев

Мистерията около името на кандидата на ГЕРБ за премиер остана забулена до последните минути преди обявяването на проф. Николай Габровски. Това доведе до любопитна случка в сутрешния блок на „Нова телевизия“, предава Стандарт.

В студиото гостуваха политически анализатори, които споделяха очакванията си за това, което ще се случи при президента. Някои очакваха лидерът на партията Бойко Борисов да бъде кандидатът.

В един момент бяха пуснати кадри на живо пред сградата на президентството, където с автомобил пристигнаха представителите на ГЕРБ. От нея слязоха Томислав Дончев, Десислава Атанасова и проф. Николай Габровски, който не беше разпознат от водещия на сутрешния блок на „Нова“ Виктор Николаев. Той го помисли за охранител.

„Нека да видим кой слиза, защото единият от тях ще е кандидатът, нали така. Томислав Дончев, Десислава Атанасова. Това охрана ли е или някой, който не разпознаваме. Да не е кандидат премиерът?“, попита Николаев.

„На мен ми заприлича на Росен Желязков, ама не съм сигурен“, предположи един от гостите в студиото.

Няколко минути след това репортерка се включи от коридорите на президентството и разкри, че там е проф. Габровски.

Виж още:Кандидатът за премиер на ГЕРБ: Нямам още избрани хораКандидатът за премиер на ГЕРБ проф. Николай Габровски обяви начало на „съвсем друг начин“ за разгово…Dec 5 2022skafeto.com

Изненада: ГЕРБ заведе неврохирург да вземе мандатаГЕРБ поднесе изненада, след като заведе проф. Николай Габровски да вземете мандата за кабинет, преда…Dec 5 2022skafeto.com


loading...