Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Виолета, каза „да“ на своя любим – футболиста Георги Коруджиев, на бляскава сватба в резиденция „Бояна“ в София снощи.Най-накрая! Славея Сиракова разкри бъдещия си съпруг (ГАЛЕРИЯ)Славея Сиракова, която преди седмици се похвали в социалните мрежи, че се е сгодила, сега разкри лиц…Aug 29 2019skafeto.com

Магична сватба, описа събитието Илияна Раева пред „24 часа“.

„Незабравима нощ… Благодаря на всички, които ни уважиха с присъствието си! Обичам ви!“, написа ден след сватбата щастливата майка в личния си профил във Фейсбук.

Сватбата става факт цели три години, след като се роди първата рожба на младото семейство – малката Илиана.

Виолета получи предложение за брак от Георги в края на миналата година в Барселона. Годежът стана малко преди Коледа, на символичната за семейството дата 11 декември, когато Илиана и Наско се женят през 1983 г. Макар да са заедно отдавна и вече да имат своята красива дъщеричка Илиана, Георги все пак успява да изненада нищо неподозиращата в този момент своя любима с пръстен с диамант и бяло злато от словенска компания за висококачествени бижута. А дъщерята на Наско и Илияна логично прие. На 31 август 2019 г. мечтаната магия за младоженците и родителите им се случи.

След красивото празненство в навечерието на 1 септември за Раева остана щастието и да сподели магията, чиято кулминация по тъмно бе музикално светлинно шоу над „Бояна“ – нежно сватбено съчетание, но не с уреди от художествената гимнастика, а със заря на подбран музикален фон пред прегърнатите младоженци и техните гости.

loading...