висок имунитет

В момента все повече звезди показват личния си пример в спазването на мерките, въведени от правителството в борбата с разпространението на коронавируса у нас. Катя от „Ритон“ не прави изключение и дава полезна идея за висок имунитет, която можем лесно да си направим сами вкъщи.

Катя от „Ритон“ даде много свежа и доста полезна идея какво можем да направим в домашни условия, за да повишим имунитета си в извънредната ситуация, в която се намираме, пишат от show.blitz.bg. Красивата половинка от най-успешния български дует показа нещо много любопитно в профила си в социалните мрежи, което моментално провокира множество лайкове и реакции.

Здравейте приятели, ето една идея от мен, с която да подсилим имунитета си. Това са моите кълнове от китайски боб МУНГ. На снимката в ляво виждате какво се получава от една чаша за кафе (зелените бобчета на снимката в дясно), след четири денонощия на тъмно и топло.
Катя от "Ритон" с полезна идея за висок имунитет у дома (Снимки)
Катя от "Ритон" с полезна идея за висок имунитет у дома (Снимки)

Всички ние сме чували за невероятните им свойства. Как по време на покълването, витамините и минералите се увеличават многократно. Освен всичко е и много вкусно. Идеална добавка за салати, задушени манджички, смутита и много други… Кълнове можем да си произведем в домашни условия и от други семена и варива.Да ви е сладко! Успех! „, пише Катя от „Ритон“.

„Ритон“ е български дует за попмузика с над 40-годишна кариера, като най-полулярните им песни са „Джалма“, „Елате ни на гости“, „Накъдето ми видят очите“, „Някога, но не сега“, „Дон Кихот и Дулсинея“, „Изповед“,“Болка от любов“,“Сърце зад 3 врати“, „Прегърни ме“ и други. Историята на дует „Ритон“ започва през 1975 г. когато Катя Михайлова и Здравко Желязков следват в Българската държавна консерватория. Първите изяви като дует са във вариететните програми на елитните заведения, в курортните комплекси по Черноморието и в София, в периода 1977 – 1979 г.

Вижте още:„Ритон“ нямат спирка – издават нов албумКатя и Здравко от дует „Ритон“ нямат спирка. Двамата са едни от най-известните и обичани от публикат…Dec 16 2019skafeto.comКатя топна „ритонките“ си в морето на Тасос (Снимки)Катя от „Ритон“ от години е известна със своя огромен бюст, но с годините като че ли той става все п…Jun 18 2019skafeto.com

loading...