виц лорд

Виц: Английски лорд е седнал в кабинета си в Лондон, чете вестник и си пише някакви бележки.
Изведнъж неговият слуга връхлита в кабинета:
– Сър, Сър, Темза приижда!
Лордът възмутено го поглежда и строго му прави забележка:
– Джон, толкова години работиш при мене. Не знаеш ли как трябва да влизаш? Излез, ако обичаш и влез, както се полага.
Слугата се подчинил и излязъл. След десетина минути още по-бурно и по-разтревожен, слугата отново връхлита.
– Сър, Темза приижда, ще ни залее.
– Джон, какво ти казах преди малко? Излез, ако обичаш и влез, подобаващо.
Джон излязъл. Минали няколко минути. На вратата се почукало. Лордът казал „Да, влез“. Слугата Джон, влязъл бавно и тържествено, както го правел винаги, посочил към отворената врата и казал на лорда:
– Сър… Темза…

*** *** ***
Сър Джон се жени. Спретват бурен купон по случая, след което гостите му решават да продължат веселбата в кръчма, а от там отиват на публичен дом. За всеобща изненада, заварват и сър Джон в публичния дом.
– Какво правиш тука? Нали току-що се ожени, имаш прекрасна жена?
– Да, обаче тя се умори от тържеството и като се оттеглих в спалнята, я намерих там дълбоко заспала. И си помислих – струва ли си да я будя заради някакви си 50 лири?

*** *** ***
Петък вечер старец и доста млада,
красива жена влизат в бижутериен магазин. Старецът казва на продавача, че са дошли да купят специален пръстен за дамата. Продавачът предлага пръстен от 500 евро. Старецът казва:
– Не, не, искам нещо по-красиво, уникално.
Продавачът носи скъпоценен пръстен за 10 000 хиляди евро.
Старецът:
– Този ще го вземем. Само че ще платя с чек. Знам, че трябва да се уверите, че всичко е наред с моята сметка, така че чека ще го напиша сега, в понеделник се свържете банката, а следобед ще дойда за пръстена.
В понеделник му се обаждат нервни от магазина и му казват:
– Нямате пари в сметката!
Старчето:
– Знам. Но имах прекрасен уикенд!

Виц: Днес ме търсиха от A1 за неплатени сметки. Казах им че…Виц на деня: Днес ме търсиха от А1 за неплатени сметки.Казах им че тяхното обаждане е важно за мен. …Aug 9 2019skafeto.com

Съпругата: – Следобед големият часовник падна от стената. Да беше малко по-рано, щеше да разбие главата на мама. Съпругът: – Край! Ще го изхвърля! Винаги закъснява.

Виц: Баща и син пътуват с колата, синът е зад волана. Виц на деня: Баща и син пътуват с колата, синът е зад волана. – Татко, добре ли карам вече? – Сине, …Aug 7 2019skafeto.com


loading...