виц магистрали

Виц на деня: Като карам по нашите магистрали, мисля, че знам какъв им е проблемът. Просто слагата асфалта неправилно – трябва да бъде наопаки, с гладката страна отгоре!

*** *** ***
Бъдещият тъст води делови разговор с бъдещия си зет:
– Това, че обичате дъщеря ми и искате да се ожените за нея, ме ласкае. Но какво е вашето състояние? Ще можете ли да издържате семейство?
– Разполагам с 300 000 евро.
– Не е зле, млади човече, никак не е зле… Особено като имате предвид, че към тази сума ще добавим и 300 000 евро зестра…
– Извинете за уточнението, но тази сума вече е включена в калкулацията…

*** *** ***
Всички знаят, че математиците пият до безкрайност, а химиците – до окьоравяване. А знаете ли как пият счетоводителите? До загуба на баланса!

*** *** ***
– Вчера напръскаха с някаква отрова царевицата – мислите ли, че пчелите могат да я пренесат в кошера?
– Какво говорите – това е една много качествена отрова! Най-много да измрат.
– А като измрат пчелите, ще се качи ли цената на меда в магазините?
– Глупости говорите! Какво общо има между пчелите и меда, който се продава в магазините!

Виц: Какво не харесвате в климата на НорвегияВиц на деня: На въпроса „Какво не харесвате в климата на Норвегия и пречи ли ви студът?“ случаен мин…Jun 19 2020skafeto.com

*** *** ***
Студентите по медицина решили да се пошегуват с професора. Задигнали скелета от аудиторията, подпряли го на вратата на кабинета и почукали.

Професорът отворил, видял кокалите насреща си и се възмутил: – Винаги правят така – чакат до последния момент и чак тогава търсят компетентна медицинска помощ!
Виц: Яденето на зеленчуци и дълголетиетоВиц: Ако ходенето беше полезно, пощальонът щеше да е безсмъртен. Китът по цял ден плува, яде риба, п…Jun 20 2020skafeto.com

loading...