виц мечо пух

Виц на деня: Мечо Пух казва на Прасчо: – Прасчо, Прасчо! Кристофър Робин ни даде 10 делви с мед – по 8 за всеки! – Мечо Пух, как така по осем? 8+8…? – Аааа, не знам. Аз мойте осем вече ги изядох!

*** **** ***
Голям шеф събрал работниците си на оперативка в понеделник сутринта и им казал:
– Момчета, кой какво ще работи тия дни не знам, обаче в петък всички да сте тук, защото работата трябва да се свърши, а крайния срок наближава!
Асан станал и казал жално на шефа си:
– Шефе, то хубаво, ама аз в петък съм на погребение.
– Е щом си на погребение, тогава няма да идваш… Чакай малко! Днес е понеделник, какво погребение в петък?
– Шефе, много народ сме в махалата, все някой ще умре до петък.

*** **** ***
Опърпан мъж влиза в заведение, сяда и вика сервитьорката: „Давай бързо две ракии, докато не се е почнало“. Носи му тя две ракии. След малко той пак:“Донеси бързо още две ракии, докато не се е почнало“. Носи тя още две ракии, но после отива при шефа си и му казва. Шефът приближава и пита кой ще плаща. Човекът: „Ето, почва се“.

Виц: Вуте на лекция ”Ген и околна среда”Виц на деня: Ходил Вуте на лекция на тема ”Ген и околна среда”. Връща се и Пена го пита: – Кажи, Вут…Jun 5 2020skafeto.com

*** **** ***
Клиент си поръчва риба в ресторанта. Келнерът му я носи, но рибата в чинията е страшно изкривена.
Клиентът пита:
– Защо е такава крива тая риба?
– Ами хванали са я точно на завоя…

*** **** ***
Учителката: – На колко години стана на миналия ти рожден ден? Ученик: – На седем. Учителката: – А на колко ще бъдеш на следващия ти рожден ден? Ученик: – На девет! Учителката: – Седни си! Двойка! Ученик: – Голяма работа! Днес ми е рожденият ден!
Виц: Хирурзи, пият кафе и си говорят кои са най-лесни за опериранеВиц на деня: Петима хирурзи, пият кафе и си говорят за работа. Първият: – Значи, най-лесни за оперир…Jun 7 2020skafeto.com

loading...