виц норвегия

Виц на деня: На въпроса „Какво не харесвате в климата на Норвегия и пречи ли ви студът?“ случаен минувач отговорил: – Климатът си е супер, студът не е проблем. Малко се ядосах миналата година, че лятото се падна във вторник – по-хубаво е, когато е през уикенда, а не е в делничен ден..

*** *** ***
По „Цариградско шосе“ пътува такси. На задната седалка седят двама мъже и разговарят:
– Представяте ли си, вчера бях в един ресторант, и когато келнерът наливаше виното, на ръката му нямаше салфетка!
– Не може да бъде… Какви времена настъпиха само… И аз скоро бях в ресторант с дама, и няма да повярвате, но келнерът първо подаде менюто на мен!
Таксиметровият шофьор известно време слуша безучастно разговора, накрая се обръща и пита:
– Момчета, нали ще ме извините, че седя с гръб към вас?

*** *** ***
Мъж и жена шофьори катастрофират! Жената е бясна и крещи на виновния мъж! Мъжът изважда бутилка червено, сипва в две чаши и подава едната на жената.
– Много съжалявам за случилото се! Ето пийнете да се успокоите!
Жената ядосано глътва чашата на екс.
– А Вие защо не пиете!
– Аз след малко, като дойде КАТ! – усмихва се мило мъжът.

Виц на деня: Ало, Софийска вода ли е?Виц на деня: Алооо, Софийска вода ли е? – Да, кажете! – Ами от червения кран ми тече топла, а от син…Jun 16 2020skafeto.com

*** *** ***
Aло?
– Здравейте!
– Mи, на 38 съм, пия, пуша, кажете вие нещо за себе си?
– Г-не, ние продаваме арматура…
– Но тука пише, телефон за връзка!?!

*** *** ***
Срамежлив мъж харесал аптекарка, обаче не знаел как да я заговори. Негов приятел го посъветвал да отиде в аптеката, да купи нещо, след което да я заговори и да я покани да пият по нещо и така…По съвета на приятеля си мъжът отишъл в аптеката и се наредил на опашката. Дошъл редът му. Той събрал всичката си смелост, погледнал дамата в красивите очи, краката му омекнали, но все пак събрал смелост и смотолевил: – Аз ще пия аспирин! Ти какво ще пиеш?

Виц: Приключвайки прегледа на знойна блондинка, докторът казва…Виц на деня: Приключвайки прегледа на знойна блондинка, докторът казва: – Положението е сериозно. За…Jun 15 2020skafeto.com

loading...