Виц Съдебно заседание

Виц на деня: Съдебно заседание. – Госпожо, нима не се досещахте, че обвиняемият нарочно Ви е накарал да отидете в безлюдния парк? – Досещах се, но не очаквах, че ще грабне чантата ми и ще побегне.

*** *** ***
Звъни се в болницата: – Ало, интересувам се за болния Иванов от шеста стая? – Да, само да намеря картона, да, значи счупеното зараства добре, след три дена махаме гипса. – А, ще се наложи ли допълнително наблюдение? – Да, две, три седмици ще ходи на ултразвук. – А, кога ще го изпишат? – След седмица, а вие роднина ли сте на Иванов? – Не, аз съм Иванов, само че, в тая болница, никой нищо не ти обяснява…

*** *** ***
Катаджия спира мутра с BMW на пътя. Непосредствено след BMW-то спират пожарникарска кола и линейка. Катаджията им дава знак да продължат, защото е спрял само мутрата. В този момент мутрата сваля стъклото и се провиква:
– Ааа, те са с мен.
– Е, как така? – пита полицаят.
– Ами вие катаджиите все я за аптечка ще се заядете, я за пожарогасител…

*** *** ***
Борец и жена му вървят по улицата. Жената гледа афиш за концерт на Моцарт и казва на мъжа си:
– Айде да ходим на концерт?
– Какъв концерт ма, това не е за нас. Не виждаш ли Моцарт с какви големи букви е написал – концерта е за флейта и оркестър.

*** *** ***
Съобщение: „Вчера за пръв път хакер беше осъден за проникване в чужда компютърна мрежа и влезе в затвора да излежава 20-годишна присъда. По данни от централния компютър на полицията, вдругиден хакерът излиза на свобода поради изтичане срока на наказанието“.

*** *** ***
– Алоооо… Някакви проблеми ли има с мрежата, щото тук при мен яко прекъсва? – Ами рестартирахте ли модема? – Да, рестартирах го! – А компютъра рестартирахте ли? – Да, и него рестартирах! – Аха, а рестартирахте ли първо компютъра и после модема? – Рестартирах първо модема, после компютъра, после пак компютъра и докато зареждаше рестартирах модема, рестартирах и телевизора, после си спрях бойлера и пак го включих да грее. Докато грееше включих и изключих 3 пъти сешоара. След това пак рестартирах и модема и компютъра. След това рестартирах и ютията, включих тостера и пералнята, рестартирах асансьора на блока, спрях си парното, сложих си топломери, пуснах си парното, рестартирах модема и компютъра и пак нямам Интернет като хората… – Ами, продължавайте така и до 15 минути сам трябва да се оправи!

loading...