Един младеж кара кола. С едната си ръка е прегърнал млада дама, а с другата държи волана. Спира ги полицай и казва на момчето:
– С двете ръце, с двете!
А той отговаря:
– Съжалявам господин полицай, но не мога да пусна волана.
***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******
Пенсионери си говорят за здравето.
– Не съм боледувал нито ден, защото водих разумен начин на живот! – хвали се един. – В най-активната възраст, между 20 и 40 години винаги си лягах точно в девет и ставах точно в шест. От осем до пет работех, после цял час спортувах, хранех се редовно, три пъти на ден, но с научно подбрана диета…
– Извинете – прекъсва го единият от старчоците. – Не разбрах за какво сте лежали?
***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******Късно през нощта мъж и жена са в леглото. Жената в просъница чува: Мила, кога ще правим се*с?Късно през нощта мъж и жена са в леглото.
Жената в просъница чува:
– Мила, кога ще правим се*с?
Жена…
Oct 8 2018skafeto.com

Две блондинки беседват за брака:
– Струва ми се, – казва едната – че бракът прилича на мираж в пустинята: с дворец, палми и камила. Първо изчезва дворецът, след това палмите и оставаш само с камилата.
***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******
В училище учителката задава въпрос:
– Деца, какво ще се случи ако едно всеразрушаващо гюле се удари в една неразрушима стена?
Иванчо отговаря:
– Ще поскъпне ракията.
Учителката:
– Е как така? Къде е логиката?
– Не знам къде е логиката, но татко казва, че в тази държава каквато и простотия да се случи, единственият резултат е, че поскъпва ракията.
***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******На една блондинка и омръзнало да слуша вицове и да й се подиграват за цвета за косата, затова взела решение да си боядиса косата…

 

loading...