виц келнерът

Виц на деня: Келнерът носи сметката и пита:
– Как си прекарахте? Хареса ли ви вечерята? Всичко наред ли беше?
– Вижте, сега като попитахте… Значи, ако супата беше толкова топла, колкото виното, ако виното беше толкова старо, колкото пуйката и ако пуйката имаше гърди като на оная сервитьорка, нямаше да има грешка…

***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******
Двама приятели на излет, с палатка. След хубавата вечеря и една бутилка вино, си пожелали „Лека нощ“ и легнали да спят. След няколко часа единият се събудил и сръчкал другия:
– Ангеле, събуди се, бе! Погледни небето и ми кажи какво виждаш!
– Виждам милиони звезди.
– И това какво ти говори?
– От астрономическа гледна точка ми говори, че има милиони галактики и вероятно билиони други планети. От астрологическа гледна точка виждам, че Сатурн е в 3-ти дом. От хронологическа гледна точка, предполагам, че е към 3:15 сутринта. От теологическа гледна точка, осъзнавам, че Господ е всемогъщ, а ние сме малки и незначителни. И… от метеорологична гледна точка, смятам, че утре ще е прекрасен ден. А на теб какво ти говори?
– Че ти си страшен идиот! Някой ни е откраднал палатката!

***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******На една блондинка и омръзнало да слуша вицове и да й се подиграват за цвета за косата, затова взела решение да си боядиса косата…

***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******

Платон чакал своя ученик Аристотел. Аристотел закъснял.
Платон започнал да го мъмри:
– Закъсня, Аристотеле. Накара ме да те чакам!
– Учителю, жената очакваща дете не е ли благородна в очакването си?
– Разбира се, че е благородна, но и ти ми отговори на един въпрос. Винаги ли искаш това, което искаш винаги или понякога ти се приисква нещо друго?
– Учителю, не разбрах…
– Добре, ще повторя. Винаги ли искаш това, което искаш винаги или понякога ти се приисква нещо друго, не това, което искаш винаги?
– Учителю, пак не разбрах.
– Ще потретя. Винаги ли искаш това, което искаш винаги или понякога ти се приисква нещо друго, не това, което винаги ти се иска?
– Учителю, донесъл съм две амфори вино…
– Е, с това трябваше да започнеш! Пък ти – благородна ли била или не била благородна…
***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******Може да се смеем на чукчите и да разказваме вицове, но средната им заплата е 2930 леваВ Aнадир живеят само 15 хиляди души, а общата площ на столицата на Чукотка, разположена на 200 килом…Nov 23 2018skafeto.com

loading...