виц снежанка

Виц: Мащехата към Снежанка: – Ау, изглеждаш ми надебеляла. Мога да ти кажа една убийствена диета с ябълки…

*** *** ***
Върви си един човек през гората и вижда три джуджета. – Какви сте вие, момчета? – пита човекът. – Ами ние сме седемте джуджета. – Е как седем, като сте трима?! – Е, нема хора, бе братче!

*** *** ***
Клиент към нова продавачка в риболовен магазин: – Извинете, добри ли са силиконовите ви примамки? – Простак! Те са ми естествени!

На една блондинка и омръзнало да слуша вицове и да й се подиграват за цвета за косата, затова взела решение да си боядиса косата…
На една блондинка и омръзнало да слуша вицове и да й се подиграват за цвета за косата, затова взел…
Dec 28 2016skafeto.com

Диалог в магазина: Продавачка: Какво обичате? Клиентът: По принцип ракия и бира, ама сега съм дошъл за хляб!

*** *** ***
– Дами и господа – съобщава стюардесата – летим на височина 10 000 метра. Температурата навън е минус 20 градуса. Намираме се над океана, на 300 километра от най-близката суша. Капитанът на самолета ви пожелава приятен полет и пита дали на някой от вас случайно не му се намират 25 тона керосин?

*** *** ***
Един руснак заминал на екскурзия в щатите със своя Запорожец.
За нещастие там се повредил двигателя. Закарал колата в сервиза и работниците му обещали, че ще стане готов на следващата сутрин.
На сутринта руснака плаща, качва се в колата и тръгва. Запорожеца се движи 100 метра, спира и тръгва назад. Отново се движи 100 метра, спира и пак тръгва напред. След като това се повторило няколко пъти руснака отишъл в сервиза и попитал какво става. Излязъл механика и казал:
– Виж какво, всъщност ние му сложихме двигател от чистачките на Кадилак…

*** *** ***
Лети си пътнически самолет, и по някое време се обръща с главата надолу. Стюардесата съобщава по уредбата:
– Уважаеми пътници, без паника! Пилотът просто си слага капки в носа, като ги сложи и пак ще полетим в нормално положение.

 

loading...