виц докторката

Виц на деня: Млад мъж отива на профилактичен преглед в поликлиниката, а докторката – също млада и хубава. Обаче, понеже предната вечер била на щур купон, гласът й бил пресипнал. Шепнейки, тя се обърнала към пациента:
– Влезте, затворете вратата и легнете на кушетката.
Огледал се той и също шепнешком попитал:
– А да заключа ли?

**************************************************************
Веднага след сватбата зетят завлича тъщата в спалнята, надупва се към нея, сваля си гащите и пита:
– Имам ли косми по задника?
Тъщата ошашавено:
– Иииимаш!
– А така, виж ги добре, после да не ми натякваш, че с един гол задник съм дошъл у вас…Баба от село отива в града на преглед. До поликлиниката имало пазар и на излизане видяла да продават насипни джапанкиБаба от село отива в града на преглед. До поликлиниката имало пазар и на излизане бабата видяла на е…Mar 27 2018skafeto.com
**************************************************************
Фермерски пикап се блъснал в полицейска патрулна кола и в резултат фермерът решил да съди полицията за нараняванията си. В съда той се изправил срещу хитрия адвокат на полицията.
– Не е ли вярно – започнал адвокатът, че веднага след злополуката сте казали на патрулния полицай Фрийман, че се чувствате добре? А сега съдите полицията за понесени щети.
– Разбирате ли, бях натоварил любимото си муле Гърти…
Адвокатът го прекъснал:
– При цялото ми уважение, съдът не се интересува от вашето муле. Искам да знам защо веднага след катастрофата сте казали на полицая, че се чувствате добре и не сте поискали обезщетение.
Фермерът пак започнал.
– Бях натоварил любимото си муле Гърти…
Адвокатът отново не му позволил да продължи.
– Какво общо има вашето муле с факта, че сте заявили на полицая на местопроизшествието, че сте добре, а сега искате обезщетение?
Фермерът погледнал съдията за помощ.
– Разкажете историята си – позволил му съдията.
Фермерът започнал отначало.
– Бях натоварил любимото си муле Гърти в пикапа и бях изминал шест километра по пътя, когато от един разклон се появи полицейска кола и се заби отстрани в мен. Бях целият в рани и лежах замаян на пътя. Забелязах, че Гърти малко куца. Тогава полицаят Фрийман отиде при него и го застреля между очите. После дойде при мен и ми каза: „Мулето ви не изглеждаше много добре, затова се наложи да го застрелям. А вие как се чувствате?“

*** *** ***
По „Цариградско шосе“ пътува такси. На задната седалка седят двама мъже и разговарят:
– Представяте ли си, вчера бях в един ресторант, и когато келнерът наливаше виното, на ръката му нямаше салфетка!
– Не може да бъде… Какви времена настъпиха само… И аз скоро бях в ресторант с дама, и няма да повярвате, но келнерът първо подаде менюто на мен!
Таксиметровият шофьор известно време слуша безучастно разговора, накрая се обръща и пита:
– Момчета, нали ще ме извините, че седя с гръб към вас?

Роднините на една овдовяла еврейка решили да я омъжат повторно. В деня на сватбата си тя била повече от скептичнаРоднините на една овдовяла еврейка решили да я омъжат повторно. В деня на сватбата си тя била повече…Mar 27 2018skafeto.com

loading...