виц мъже

Виц на деня: Мъже в командировка. Решили да се пошегуват с един от колегите си и преди тръгване към родния си град, му подхвърлили в куфара пачка презервативи.
Вкъщи, жена му разопакова багажа и… ги намира! Ням въпрос в очите на съпругата, но колегата бързо реагирал:
– А, те на всички ни раздаваха, ама аз моите не съм ги използвал.
След това, в продължение на цяла седмица, съпругите на шегаджиите ги подлагали на ежедневен разпит:
– Къде са ти презервативите от командировката?

*********************************************************************
Жена на изповед в църквата:
– Отче, съгреших със свещеника от съседното село!
– И защо ти трябваше да ходиш чак в съседното село…

*********************************************************************Женски феминистки сбор. Става немкинята и казва: Като се ожених за Ханс му казах в прав текст „От днес нататък ти ще готвиш“Женски феминистки сбор. Става немкинята и казва:
– Аз като се ожених за моя Ханс и му казах в прав т…
Apr 5 2018skafeto.com

Седи един мъж на брега на язовира и лови риба. Рибата изобщо не кълве. По едно време мъжът вади бутилка ракия, сипва си една чаша и точно в този момент плувката потрепва. Мъжът държи с една ръка чашата, а с другата вади въдицата. На куката виси мъничка рибка, която се откача и пада в чашата с ракия. Мъжът погнусено бърка с два пръста в чашата, вади рибката и я мята във водата, след което изпива ракията. Изведнъж рибата започва да кълве като луда. Само за половин час мъжът улавя десет килограма риба и доволен си тръгва към дома. На дъното на торбата лежат две големи риби. Едната казва на другата:
– Голяма гад излезе онова малкото. Как ни прекара само, неговата м… Хващал бил, черпел бил по ракия и после пускал обратно във водата…На една блондинка и омръзнало да слуша вицове и да й се подиграват за цвета за косата, затова взела решение да си боядиса косата…

 

loading...