https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Виц на деня: На село живеела страшно красива девойка. Мнозина кандидати идвали, за да искат ръката й, само че родителите й били доста претенциозни, защото искали най-доброто за детето си. Само че времето си минавало и един ден майката се изплашила, че единствената й дъщеря може да си остане стара мома. Тогава всички решили, че ще приемат поредната оферта и ще я омъжат. Още същата вечер на гости дошли семействата на два момъка. Едните били доста богати, докато другите не. Започнали заедно разговор. Първи се изказали заможните:
– Ние притежаваме ниви, животни, земи и къщи.

Вашата дъщеря цял живот ще носи злата, хубави дрехи и коприни, от нищо няма да е лишена. Единственото, което ни тревожи е, че не знаем синът ни що за любовник е.
По-бедното семейство чуло това и окуражено казало:
– Ние сме бедни хора, нямаме ниви, земи и къщи, но за сметка на това нашият син се слави като един от най-добрите любовници в цялата околия. Дъщеря ви може и да си легне гладна, но недолюбена – никога!
Родителите на девойката изпаднали в тежък размисъл. В крайна сметка те си били обещали да приемат следващата оферта, нямало мърдане. Майката подканила дъщерята да вземе окончателното си решение. Девойката станала й казала:
-Мале, ти нали ме знаеш, че я не съм много по яденето…

*** *** ***
– Иване, детето иска приказка. Разкажи му една!
– И коя да му разкажа?
– Ами, например оная, дето имахте съвещание в службата в петък след работа…

В селската кръчма се събрала ловната дружинка. Един през друг се разказват най-невероятни истории, а баш-ловецът Бай Пешо…

*** *** ***
Две баби си говорят:
– Моят дядо има много лош навик, гризе си ноктите.
– А, аз моя го отучих!
– Как, ръцете ли му връзваш?
– Не, крия му зъбите.

*** *** ***
В швейцарска банка клиент шепне тихо на служителката:
– Извинете, може ли да внеса един милион?
– Разбира се, господине! Но не е нужно да шепнете! Не е срамно да си беден…

*** *** ***
В една връзка трябва да изпитваш емоции, като че ли получаваш пари от банкомата, а не като че ли изплащаш кредит.
Виц: Питат радио Ереван: Когато комшийката те нападне с похотливи желания, това изневяра ли е?Виц на деня: Питат радио Ереван: – Когато комшийката те нападне с похотливи желания, това изневяра л…Oct 25 2019skafeto.com