виц на деня
виц3

Опашка пред портите на Рая. Свети Петър привиква трима мъже и им казва, че ще ги пусне, само ако са преживели много тежки премеждия.
Първият почва:
– Все ми подмятаха, че жена ми кръшка. Преместихме се в нов блок, на 25-ия етаж. Не я пусках никъде и все пак… Веднъж се прибирам ден по-рано от командировка и виждам в антрето мъжки обувки. Претърсих цялата къща и най-накрая го намерх на балкона, мръсника! Висеше на ръце от парапета. Започнах да го удрям, но не падаше, а само викаше за помощ. Удрях го по пръстите с чук, докато падна, но и тогава не умря, а уцели храстите. Затова вдигнах хладилника и го метнах по него. Улучих го, той умря и аз от толкова вълнения получих инфаркт.
Свети Петър му казал: „Много страдания си преживял, влез в Рая“.
Вторият разказва: Аз съм спортист, живея на 26-тия етаж и всяка сутрин правя гимнастика на балкона.В Районния съд се гледа дело за убийство. Подсъдимият е удушил съпругата си по време на семеен скандалВ Районния съд се гледа дело за убийство. Подсъдимият е удушил съпругата си по време на семеен сканд…Mar 25 2018skafeto.com

Прилоша ми и паднах през парапета, но слава Богу, хванах се за долния етаж. Тогава излезе този луд и почна да ме бие, после започна да ме удря с чук и аз паднах. Съвзех се в храстите, оцелял по чудо и тогава отгоре ми падна един хладилник и ме уби.
Свети Петър казал: „Много си се намъчил, синко, влизай в Рая. “
Третият мъж казал:
– А аз, свети Петре, си седя кротко в един хладилник и изведнъж…
**********************************************************************
– Ало, радио Ереван?
– Да.
– Оня ден слушах по вашето радио много интересна политическа дискусия. Днес обаче едва-едва ви хващам, много лошо се чува…
– Вече излъчваме от Сибир.70-годишен мъж при доктора: Другата седмица ще се женя. О, чудесно, а на колко години е булката? На 2170-годишен мъж при доктора:
– Другата седмица ще се женя!
– О, чудесно, а на колко години е булката?…
Mar 26 2018skafeto.com


loading...