виц служители

Виц на деня: Служители на „A1“, „Виваком“ и „Теленор“ се качили в такси и попитали за цената.
– Предлагаме безлимитен пакет за 3 лв – отговорил таксиметровият шофьор.
Пътниците се съгласили. Когато пристигнали на адреса, той казал:
– 88 лева и 35 стотинки, ако обичате.
– Но нали казахте 3 лв! – възмутили се пътниците
– Вижте сега – обяснил шофьорът – при безлимитния пакет скоростта е ограничена до 10 км/ч, а вие помолихте да карам по-бързо. По-високата скорост се таксува по 3,30 лв за всеки 10 км/ч. Освен това безлимитния пакет е валиден само в рамките на един район, а вие пътувахте в съседния район – това вече е вътрешноградски роуминг.

Пътуване извън началния район се таксува еднократно по 9 лева. Освен това, при вътрешноградски роуминг се заплаща на километър и ние начисляваме за първоначалните 100 км, а това са още 33 лв. Как така „скъпо“? Нашата стандартна тарифа е 49 ст/км, а вие плащате в роуминг по 33 ст/км. Даже излиза по-евтино! Освен това вие бяхте няколко човека. От 1 януари услугата „групови пътувания“ е платена – по 6,50 лв на човек. И още 13 лв ви начислихме за музикален пакет, тъй като вие качвайки се в таксито с това си действие се съгласихте да използвате тази платена услуга. Така че всичко е правилно – 88 лева и 35 стотинки.

***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******
Получих sms от непознат номер:
– „Извинявай, вината не е твоя, срещнах друг, просто така се получи, не ме мрази.“
Егати, вече и чуждите гаджета ме зарязват!

***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******
Бракоразводно дело. След шести пореден развод съдията пита:
– Защо толкова пъти се развеждате?
– Ами първата ми жена беше спортистка и постоянно викаше „Темпо темпо, по-бързо!“ – та затова. Втората беше лекарка и постоянно повтаряше „На 6 часа по два пъти“. Третата – зъболекарка и казваше „Няма да го вадим, има още време.“ Четвъртата – кондукторка, не издържах на нейното „Влизай навътре – има още място.“ Петата – учителка и все казваше „Не съм доволна, можеш още.“ Шестата беше бензинджийка, все казваше „Вади маркуча и да си оправяме сметките.“ Със седмата ми е най-добре, защото е строителен инженер и ме разбира: „Няма страшно ако днес не стане, утре ще стане. Ако ти не го свършиш, има кой да го свърши.“На една блондинка и омръзнало да слуша вицове и да й се подиграват за цвета за косата, затова взела решение да си боядиса косата…
Жена отива при врачка: Мъжът ми постоянно по командировки пътува и ми се струва, че ми изневеряваЖена отива при врачка:
– Мъжът ми постоянно по командировки пътува и ми се струва, че ми изневерява.…
May 16 2018skafeto.com

loading...