Виц: Три приятелки – омъжена с 10-годишен брак, неомъжена с женен любовник и неомъжена с гадже, решили да направят следния експеримент – да се облекат с кожено бельо – сутиен, бикини, ботуши и кожена маска и да видят, какви ще са реакциите на партньорите им. След една седмица трите се срещат да споделят резултатите.

Неомъжената:
– Сложих си аз коженото бельо и изчаках гаджето да дойде – като ме видя, падна на колене, каза че аз съм неговата сбъдната мечта, помоли ме да се омъжа за него и после цяла нощ правихме бурен секс.
Любовницата:
– Облякох аз коженото бельо, наметнах отгоре един шлифер и отидох при моя в офиса му – там влязох в кабинета, разтворих шлифера и му показах какво има отдолу. Без дума той отиде до вратата, заключи я, после извади кабела на телефона, изключи мобилния и правихме секс върху бюрото му в продължение на 5 часа.
Омъжената:
– Сложих аз коженото бельо и застанах в коридора да изненадам мъжа си. Когато се върна от работа, той затвори входната врата, погледна ме и каза – „Здрасти, Батман, какво има за ядене?

***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******Анкета на улицата. Питат млада и доста привлекателна жена: Какво ви е отношението към презервативите?Анкета на улицата. Питат млада и доста привлекателна жена:
– Какво ви е отношението към презервативи…
Oct 18 2018skafeto.com

– Откъде ти е тази синина под окото?
– От моето човеколюбие. Вчера извадих едно момиче от водата, но в това време дойде жена ми и ми заби едно кроше.
– Значи жена ти е жестока! Ти от морето ли извади момичето или от реката?
– От ваната…

***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******
Флиртът с едно гадже се задълбочи. Пращам на жената SMS:
– Не ме чакай довечера. Имам много работа. Няма да се прибирам.
Отговори ми.
– Гарантираш ли?

***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******
– Как се спогодихте с жена си при развода?
– Тъй като нямахме деца, тя взе шофьора ни, а аз – домашната помощница.
***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******На една блондинка и омръзнало да слуша вицове и да й се подиграват за цвета за косата, затова взела решение да си боядиса косата…

 

loading...