виц тираджии

Виц: Французин, американец и българин тираджии си говорят. Американецът се хвали:
– Къщата ми е в едно равно поле, като се прибирам, надувам клаксона и като се прибера – камината запалена, яденето във фурната, а жената и децата ме чакат на верандата.
– А моята къща е на един висок баир – казал французинът. – Като се прибирам, пускам дългите светлини и като вляза вкъщи, шампанското е отворено и жената ме чака гола на леглото.
– Аз пък – казал българинът, – живея в една долчинка. Като се прибирам, спирам двигателя и пускам надолу по инерция. Като стигна, излизам тихичко от камиона, изключвам бушоните, вземам бухалката и отивам да чакам пред прозореца на спалнята – досега само един ми избяга…
***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******Отче, имам желание да живея вечно. Какво да направя? Ожени се. И ще живея вечно? Не, но…– Отче, имам желание да живея вечно. Какво да направя?
– Ожени се.
– И ще живея вечно?
– Не, но жела…
Jul 25 2018skafeto.com

Психотерапевт съветва пациент:
– Вечер, като влезете в спалнята, оставете отвън всичките си неприятности.
– Докторе, мислите ли, че жена ми ще се съгласи да спи на стълбището?

***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******
Режисьор се кара на сценаристите на сапунен сериал:
– Некадърници такива, каква е тая скука, дето сте я написали бе! Я вземете и убийте Идалго, или отровете Хелена, или пък някой да застреля Хосе…. Изобщо – вкарайте малко живот в тоя филм!

***** ***** **** ***** ***** ****** ***** ***** ***** ****** ***** ******
Данъчен чиновник на преглед при психиатър:
– Докторе, не мога да заспя!
– А защо не опитате да броите овце? Много приспивно действа.
– Опитах. Обаче – броя, броя и после, като допусна някоя грешка, отиват ми най-малко три часа да я намеря и поправя.На една блондинка и омръзнало да слуша вицове и да й се подиграват за цвета за косата, затова взела решение да си боядиса косата…

 

loading...