виц артисти

Виц на деня: Хараламби бил един от най-известните циркови артисти в България. Когато остарял, решил да направи бенефиса си (вече на 75 години), защото трудно правел вече номера, с който се е прочул. Събрал целия хайлайф на София и решил да направи номера си за последно, но със затворени очи… Публиката затаява дъх, Хараламби завързал очите си зад сцената, излязъл и се покатерил по стълба висока 20 метра, скача от нея, правейки тройно салто докато лети… стига земята, а там трамплин – отблъсква се от него, прави 5 салта, удря се в тавана на залата и се размазва на земята, става и чака аплодисменти, но публиката мълчи…

Хараламби си помислил, че нещо бърка, затова отново решава да повтори номера – 20 м стълба, 3 пъти салто, трамплина, 5 салта… шатттт горе в тавана и се размазва отново на земята, става и пак тишина…
Отчаян и едвам ходещ, той се запътва отново към стълбата за трети опит, тъкмо се покатерва и един от служителите в цирка му казва:
– Бай Ламбе, кат си готов, кажи да вдигам завесата!
*********** ********** ************ *********** ************ ************И какво ти каза врачката? Ми вика – Това ти е линията на живота, а това е трамвайната линия– И какво ти каза врачката?
– Ми вика – „Това ти е линията на живота, това е трамвайната линия, ей т…
Apr 19 2018skafeto.com

Четирима старци седят на игрището за голф и играят.
– М-дааа, от година на година, стиковете ми се струват все по-тежки и по-тежки. – казва единият.
– Ахаа, и разстоянието от дупка – до дупка става все по-голямо… – добавя другият.
– И хълмчетата са по-стръмни от едно време… – казва третият.
Четвъртият, наслушал се на техните оплаквания ги прекъсва:
– Стига мрънкайте, бе! Радвайте се, че още сме от правилната страна на тревата…

*********** ********** ************ *********** ************ ************
– Всеки път, като ви дойда на гости, забелязвам, че зетят хич не ми се радва.
– Недей така, мамо! Нали го знаеш какъв е, със забавени реакции. Той започва да се радва, чак след като си тръгнеш.Катаджия спира шофьор за превишена скорост: Господине, какво правим сега? Акт? Ама, моля ви се, г-н полицайКатаджия спира шофьор за превишена скорост:
– Господине, какво правим сега? Май акт ще пишем?
– Ама,…
Apr 18 2018skafeto.com

loading...