виц шефът

Виц на деня: Шефът на митницата събрал всичките си подчинени и им казал:
– Вижте сега – на служебния паркинг няма лека кола, по-евтина от 100 000 лв. Излагаме се! Заповядвам от утре всички да идвате на работа с рейс!
На другия ден шефът идва на работа и поглежда към паркинга да види дали заповедта му е изпълнена.
И какво да види: паркингът пълен с луксозни автобуси!

****************************************************************
Преди месец изключих алармената система, понеже ми стана прекалено скъпа. Забил съм сега в двата края на двора знамето на Пакистан, а на покрива на къщата ми гордо се вее флагът на ИДИЛ. Оттогава до днес домът ми е под постоянното наблюдение на ЦРУ, МИ 6, израелските тайни служби и Агенцията по вътрешна сигурност… Никога не съм се чувствал в такава безопасност!

****************************************************************Попът се оплакал на кмета: Някой ми е откраднал колелото. Какво да правя? В неделя извърти проповедта към десетте божи заповедиОтишъл попът при кмета и му се оплакал:
– Някой ми е откраднал колелото. Какво да правя? Кметът го п…
Apr 3 2018skafeto.com

Отишли група блондинки в бар и си поръчали шампанско. През цялата вечер скандирали:
– Две години! Две години!
Заинтригуван, барманът ги попитал:
– Празнувате ли нещо, момичета?
– Да! – отвърнали те – Купихме си пъзел, на който пишеше от три до пет години, а ние го наредихме за две!

****************************************************************
Класическа ситуация – Трабант се удря в голям черен Мерцедес. Шофьорът на трабанта е в ужас, но решава, че така и така е мъртъв, поне да си направи кефа. Изскача от колата, вади една манивела от багажника и започва да троши Мерцедеса. Чупи стъклата, огледалата, изкривява ламарините. Накрая оглежда какво е направил, сяда в трабанта и си заминава. В мерцедеса седят две мутри. Единият с мъка затваря провисналото си чене и казва:
– Егаси, а представяш ли си кво щеше да стане, ако ние го бяхме ударили тоя…На една блондинка и омръзнало да слуша вицове и да й се подиграват за цвета за косата, затова взела решение да си боядиса косата…

 

loading...