Владимир Живков

Съпругата на Владимир Живков – Валентина, от няколко месеца насам е изключително близка със заможен мексиканец. Богаташът Карлос Арелано отдавна живее в София и напоследък споделя компанията на вдовицата на сина на Тато, пише Ретро. Двамата обикалят елитните заведения и ресторанти в столицата и непрекъснато споделят снимки от приятните си вечеринки.

През този юли се навърши точно година от смъртта на Владимир. Той почина след дълго боледуване на 69-годишна възраст, а по-младата му съпруга очевидно е успяла да продължи напред живота си. С наследството, което снахата на Живков придоби след кончината на съпруга си, тя не спира да пътешества до близки и далечни дестинации.

От първите летни дни Валентина непрестанно плажува из гръцките курорти и впечатлява приятелите си в социалните мрежи с атрактивни фотоси по бански.

Тя запълва времето си и с уроци по йога. От години практикува като учител и води курсове в студио на столичен булевард. Все така обитава и легендарната му наследствена къща на престижната ул. „Секвоя“ в квартал „Бояна“, като засега не е проявила мераци да пуска скъпия имот за продан.

Виж още:Премиерът Гълъб Донев вдигна сватба и стана дядо (СНИМКИ)Новият служебен премиер Гълъб Донев е омъжил дъщеря си и е станал дядо на внуче седмици преди назнач…Aug 4 2022skafeto.com


loading...