Владо Карамазов гадже

Актьорът Владо Карамазов винаги е пазил личния си живот далеч от прожекторите, което още повече предизвиква въпроси, като той никога не е показвал свое гадже пред обществеността и мнозина се питат сам ли живее. Не! Той ясно отговори на този въпрос и показа с кого дели покрив.

„Ей това е. Любов всеки ден и то по-много. И после как да не ги глезиш, да ги оставяш да ти се качат буквално на главата и да се опитваш да правиш най-доброто за тях. Искам да са здрави и щастливи“, пише Карамазов за своите две кучета от порода шнауцер.

Едното куче е огромно и изправено докарва височината на своя стопанин. Малкият пък се е качил на барплота, а последователи на актьора го хокат, че им позволява да вършат такива безчинства и не ги възпитава, пише Блиц.

„Нищо чудно, че нямаш жена у вас. Коя жена ще се задържи при невъзпитаните ти любимци. Хубаво е да се грижиш за тях, ама не може да ги оставяш да ти се качват на главата“, пишат възмутени негови почитатели.

Вижте още:
Владо Карамазов със сериозни успехи извън театъраВладо Карамазов изненада много феновете си, след като смени попрището и вместо театър, постига много…Feb 22 2021skafeto.com

Карамазов 23 години любовник на ДуховниковаВладимир Карамазов и Теодора Духовникова са любовници 23 години, сочат изчисления на „Телеграф“. То…Mar 16 2021skafeto.com


loading...