Владо Карамазов признание

Владо Карамазов бе сред родните артисти, на които пандемията се отрази пряко на професионалната дейност. Актьорът се обърна към почитателите си със съобщение в профила си във Фейсбук, където бе крайно откровен за това странно време. Освен това той сподели и едно признание, което изненада всички. Разбира се, то е свързано с голямата любов на актьора – театъра и театралното изкуство.

Владо Карамазов използва социалната изолация не само, за да си даде почивка от иначе динамичния снимачен процес, но и да релаксира психически, пишат от show.blitz.bg. Признанието, което актьорът направи тези дни обаче, изуми всичките му последователи. Звездата от Народния театър, когото доскоро гледахме в хитовата медицинска поредица „Откраднат живот“, едновременно се похвали с нещо много вълнуващо и сподели неочаквана емоция.

„Първата ми театрална изява след пандемията. Много положителна и хубава. Не съм играл на сцена, а ми взеха отливки на ръцете за „Стената на славата“ пред театър 199, по случай 55 годишнината му и началото на летният сезон. Имаше голям интерес от медиите и си стана една шумна публична изява. Тази пандемия ни накара да забравим нашето нормално предишно ежедневие“, пише Карамазов в профила си в социалните мрежи. И добавя:

„Забравих какво са интервюта, събития и журналисти. Днес ми беше като за първи път. Благодаря на театър 199 за тази чест и очаквайте през септември слагането на моите отпечатъци, шарж и послание на „Стената на славата“. До тогава може да отидете на театър. Бях в салона и няма нищо страшно“.

Вижте още:Владо Карамазов: Да се наспим за цялата оставаща част от живота ни (Снимка)Актьорът Владимир Карамазов обяви, че започва зимния си мечи сън. „Време, в което може да се наспим …Apr 2 2020skafeto.comВладо Карамазов едва не останал без ръка заради „Дяволското гърло“ (ВИДЕО)Актьорът Владо Карамазов, който се снима в района на Родопите в станалият хит сериал “Дяволското гър…Aug 1 2019skafeto.com


loading...