владо карамазов белези

Владо Карамазов изненада много феновете си, след като смени попрището и вместо театър, постига много успехи и овации в областта на фотографията, която всъщност е дългогодишна негова страст, пише Блиц.бг.

„Невероятни неща се случват!“, така актьорът обобщи поредното си постижение с фотоапарата, на който се е отдал в последно време.

Звездата от хитовите сериали „Откраднат живот“ и „Дяволското гърло“ се похвали със златен и сребърен медал от конкурса към 75-ия международен салон за фотография в Бристол – Bristol Salon Of Photography.

„През последните 10 дни се случват невероятни неща около моите фотографии. Толкова големи и толкова невероятни, че спрях да мога да спя. Никога не са ми се случвали толкова хубави неща в толкова малък период и толкова интензивно. Ще видим всичко това до къде ще ме заведе. Не мога да се похваля с повечето, защото не бива да ги разгласявам преди окончателно да са излезнали резултатите.

Помолиха ме за конфиденциалност и от суеверие ще я запазя. Сега мога да се похваля с нещо от вчера. В Bristol Salon Of Photography 2021 една от моите снимки стана първа в категория OPEN и взе FIAP Златен медал и най-добра снимка в категорията, а друга снимка взе Сребърен медал. Участвах в този конкурс, защото Бристол е специален град за мен. Там преди няколко години се срещнах с Джеръми Айрънс и хубаво си поговорихме”, разказа той.

Бристолското фотографско общество е свързано с Федералната фотографска федерация на Западните окръзи (WCPF), която сама по себе си е част от Фотографския алианс на Великобритания (PAGB). В конкурса са взели участие 950 автора с 12 684 снимки, а категориите са пет. Карамазов се е включил с шест фотографии.

Припомняме, че наскоро престижното италианско издание на сп. Vogue публикува цели две снимки, които са дело на звездата. Броени дни преди това той спечели второ място от конкурс в Босна и Херцеговина. „Снимките участват принтирани в определен размер, като хартията избира автора. Оценява се печатното копие. Дигиталният файл не се гледа. Като доброто старо време. Все още има такива конкурси и са много ценни за мен. Журито гледа принтовете с лупа и ръкавици. Още две мои снимки бяха наградени!“, добави още Карамазов

Виж още:Владимир Карамазов се завръща в любимия сериалФеновете на хитовия докторски сериал „Откраднат живот“ имат повод за радост – след известно отсъстви…Oct 14 2019skafeto.com

Владо Карамазов с шокиращи реакции за К-19 (ВИДЕО)Популярният и обичан актьор Владо Карамазов също е минал през ужаса на К-19, но за разлика от свои к…Dec 16 2020skafeto.com

Владимир Карамазов в ново амплоаЕксцентричният Иво Димчев поднови традицията от социалната изолация и тръгна да прави концерти по до…Dec 9 2020skafeto.com


loading...