Внукът на Тато се ожени

Внукът на Тодор Живков, който носи негово име, е минал под венчилото с майката на двете си деца – красивата Вероника. Блондинката, с която Тодор Живков-младши от доста време живее на семейни начала, по произход е рускиня.

Красавицата повече от 17 години се развива в сферата на фризьорските услуги, като последно се е представяла за вицепрезидент на мощна верига от салони за красота.

До момента нито Вероника, нито дъщеричката и синът на внука на Тато, който зад Океана се представя и е популярен с името Тед Влад Живков, не са идвали в България. В Щатите обаче водели почти холивудски живот. Благодарение на покера и посещенията на казина, които са се превърнали от страст в професия на Живков-младши, той вече намира място в списъка на американските богаташи и се шири в имение в Калифорния, оценявано от брокерите на внушителните 5 милиона и 800 хиляди лева.

Тодор е син на Владимир Живков, но с баща си не общува от дълги години. През ноември 2019-а Тед ще навърши 38, но откакто е емигрирал, кракът му не бил стъпвал на родна земя. В Америка той се озовава още като дете, когато майка му Маруся, която продължава да живее с него и семейството му, решава да избяга от бившия си мъж Владко. И досега внукът на Тато не желаел да го свързват с родната му страна и поради тази причина сменил и името си.

Докато той се къпе в лукс, баща му Владимир, който през юни навърши 67 години, е принуден да оцелява с пенсия от 420 лева. Владко все още живее с последната си съпруга в наследствената си къща на улица „Секвоя“ в столичния квартал „Бояна“. Въпреки информацията, че е закъсал сериозно със здравето, жена му разкрива, че положението му не е чак толкова лошо, а единственият му проблем бил, че изпитвал трудности да се придвижва без помощ. Често му било мъчно за сина му Тодор, а двете си внучета не бил виждал даже и на снимка.

Момиченцето на Тед от тази година е четвъртокласничка и е бъдеща тенис надежда с редица купи от детски турнири. По-малкото ѝ братче пък ходи на детска градина и се интересува живо от фауната.Синът на Тато мизерства с 420 лв. пенсия: Владко Живков живее в самота, стопил се заради болни бъбрециСинът на Тодор Живков – Владимир Живков, водел живот почти на прага на мизерията, а от охолството и …Oct 9 2018skafeto.com

loading...