Кинтекс

В същинска красавица се е превърнала внучката на бившия премиер Андрей Луканов, който бе разстрелян през 1996 г, пише агенция Пик. Мария е достойна наследничка на фамилията, защото освен хубава е и абсолютна отличничка.

Девойката е на финала на първата година от обучението си в Софийския университет. Там тя учи право в Юридическия факултет. Преди това пък била сред най-изявените ученици на 133-то училище „А. С. Пушкин“.

Още от малка била всестранно развита, посещавала уроци по пиано, математика и немски. Увлякла се по правото, вероятно защото и нейният баща Карло, син на Андрей Луканов, по образование и призвание е юрист, а в момента дейно е медиатор в Центъра за спогодби и медиация при Софийския районен съд и Софийския градски съд (ЦСМ), както и учредител и председател на фондация „Бащи за отговорно родителство“, която се бори за правата на онеправданите татковци при бракоразводни дела.

Eто я тайната внучка на Андрей Луканов (Снимки)

До тази идея Карло стигнал точно заради мъките, които преживял, за да вижда дъщеря си Мария как расте. С вече бившата му съпруга Лилия, която в момента има ново семейство, водеха дългогодишна война за родителските права над внучката на Луканов. Дълго време бащата Карло изобщо не можел да вижда наследничката си, а с жена му се съдили като заклети врагове. След като Лилия изненадващо подала иск в съда за пълни родителски права над щерка им, Темида уважила молбата й и назначила строг график за срещите на Мария с татко й Карло.

Тогава синът на Андрей Луканов публично недоволстваше, че му отнемат дъщерята, твърдеше, че той плаща месечната й такса от 700 лева в частната езикова гимназия „Ерих Кестнер“ и е редно да прекарва повече време с момичето си. Лилия обаче контрирала пред магистратите, че с много зор го е накарала да дава половината пари за обучението на щерката. Той бе осъден от експоловинката си да плаща издръжка и да вижда момиченцето само 2 пъти в месеца и 20 дни през лятото.

„Искам повече. Не желая да завися от волята и желанието на другия родител. При нас всичко се решава от настроенията на бившата ми. Виждам дъщеря си, когато майка й реши. Откъде накъде?“, недоволен бе синът на Андрей Луканов. Той дори излезе пред парламента на шествие на разведените татковци. Основа и фондация „Бащи за отговорно родителство“, настоявайки за повече права на онези, които са в неговото положение. Към днешна дата дъщеря му е вече пълнолетна и сама може да избира колко време да прекарва с родителите си. Въпреки това Карло все още се бори за личната си кауза, но помагайки на други бащи.

Eто я тайната внучка на Андрей Луканов (Снимки)Мария /вляво/ с баща си Карло

Eто я тайната внучка на Андрей Луканов (Снимки)

Eто я тайната внучка на Андрей Луканов (Снимки)Карло Луканов

Eто я тайната внучка на Андрей Луканов (Снимки)Бившата снаха на Андрей Луканов – Лилия

Вижте още:
Ако не беше превратът на КГБ и Луканов на 10 ноември, БКП бездруго щеше да си стане ГЕРБВалентин Вацев е роден във Варна. Завършил е Философско-историческия факултет на СУ “Св. Климент Охр…Oct 17 2019skafeto.com

Топкриминалист разкри сензационен документ около разстрела на ЛукановБившият премиер Андрей Луканов беше разстрелян пред дома си в София от наемен убиец преоблечен като …Oct 7 2019skafeto.com


loading...