Всичко е в прическата

Всичко е в… прическата! Или поне така излиза – косата се превърна в основен фактор в българската политика! Министър-председателят Бойко Борисов защити правото на дамите да ходят на фризьор. Поводът – катастрофата на омбудсмана Мая Манолова, за която се твърди, че станала на път за фризьорския ѝ салон.Мая Манолова: Ще отвоювам София! Със страх и лъжа не се управляваОмбудсманът Мая Манолова депозира оставката си като омбудсман в деловодството на Народното събрание.…Sep 3 2019skafeto.com

Преди години първите дами в ГЕРБ обяснили на премиера колко са важни прическите. Йорданка Фандъкова дала пример – със страстта на Борисов към футбола. А причината била свада между премиера и Менда Стоянова, след като последната отказала да се яви в телевизионно предаване. Не му разкрила истинската причина тогава – че била с мазна коса. Борисов обаче не се посвени да разкрие срамната ѝ тайна пред целия народ (виж видеото).

Мая Манолова и като депутат, и като омбудсман винаги е държала на русото си каре. Столичният кмет Йорданка Фандъкова – също ходи безупречно сресана. „Мая Манолова много ми харесва, защото тя е малко по-модерна. По-скосена тип френско каре. Йорданка Фандъкова – тя има едно към едно прическа с една от най-големите икони в света Анна Уинтър”, коментира фризьорът Ивайло Колев пред БТВ.

„Косата е важна за самочувствието на всяка жена”, казва още коафьорът.
Цените за сешоар варира от 15 лв. до 50 лв. в зависимост от дължината на косата, гъстотата и от фризьорския салон.Водещ политолог: Мая Манолова сложи край на политическата си кариераКандидатурата на Мая Манолова за кмет на София ще бъде тежка политическа грешка, която вероятно ще й…Sep 3 2019skafeto.com

Друго лице от българската политика – лидерът на левицата Корнелия Нинова също винаги е с перфектна фризура, според коафьора.

„Харесва ми обема. Единствено бих препоръчал този черен цвят да стане по-скоро тъмно кестеняв”, допълни Ивайло.


loading...