Габи от Ергенът развали годежа

Габриела Петрова – една от запомнящите се участнички в „Ергенът”, развали годежа с приятеля си Димо, малко след като се завърнаха от романтична ваканция в Египет и седмици преди сватбата, която трябваше да е през август. Причината за разлъката май е друга жена, но не любовница, а свекървата. Такова впечатление създаде блондинката, макар да изтъкна, че говори по принцип, във видео, в което официално заяви, че си търси нов мъж. Габи обяви кастинг, като подбора и избора на „голям, здрав, млад, с пълен резервоар и още по-пълен портфейл” мъж, какъвто го желае, май ще се разиграе в ново риалити

„Никога не е било в мой стил да плювам там, където съм целувала преди това”, заявява Габи в клип, явно част от предстоящото новото онлайн риалити. Блондинката спазва този си принцип, независимо дали става дума за приятелски или любовни отношения. Да „плюва” там, където е целувала преди това, смята, че би било „страшно тъпо и селско”. Преди да премине по същество, а именно, че си търси нов мъж, Габи обясни, че досега е влизала от връзка във връзка и те все продължавали с години. А това, смята тя, не е препоръчително, защото човек от тях се чувства на моменти емоционално изхабен, обясни блондинката.

Ставайки дума за човешките взаимоотношения, на каквато вълна била сега, Габи не сдържа сълзите си и макар да продължи да се усмихва, очите й останаха влажни. Нямаше съмнение, че се разчувства тъкмо, заради разваления си годеж.

„Винаги съм била над нещата и никога за мен не е било проблем в една връзка да има трети човек. Стига това да не е моята майка или майката на моя годеник. Не в случая, по принцип говоря”, заяви Габи. Дали?! Остава съмнение, защото в края на речта си блондинката пак заговори за вмешателство на трети човек. След като препоръча на всяка жена да се сгоди, защото нямало по-хубаво от това, златотърсачката вметна: „Но ако ти сам допуснеш някой страничен човек да накланя везните, определено те няма да са в твоя полза… Ако обичате и уважавате себе си искате да сте щастливи, не с лека ръка, а по-скоро с малък пръст, избършете тази история и продължите напред, за да може да срещнете човек, който не би допуснал да ви загуби”. Габи смята, че за дълготрайни отношения трябва да можеш да правиш компромиси, да си толерантен към другия. В началото „всичко е цветя и рози”, след това дори да няма битовизми, младите, казва тя, сами си саботират отношенията.

Габриела имаше дълга връзка с годеника си Димо, който е собственик на погребална агенция. Двамата бяха заедно дори по времето, в което блондинката се бореше за роза от Ергена Виктор Стоянов. Габи изненадала любимия си с решението да участва в риалитито, което, както се очаквало, не му допаднало, но нямал избор. След като края на изявите си в предаването, което се снимаше миналото лято в Турция, Габи усещала, че нещо предстои, но не знаела дали е хубаво или лошо. Под влиянието на притеснението, блондинката допускала даже, че Димо може да си е хванал друго гадже. За щастие, грешала. Той не само я чакал, а и й предложил брак съвсем официално с идеалния пръстен от бяло злато с диаманти. Само че скоро след това, в изблик на гняв тя го хвърлила през прозореца на колата му. „Много ми е къс фитилът и бързо паля”, споделяла е за случката. Тогава, на път за вкъщи, се скарали за нещо дребно, което Габи вероятно вече и не помни. „Този пръстен и без това не ми харесва, защото ми е голям”, заяви блондинката, ядосана. „Като ти е голям, отваряй прозореца и го мятай”, отвърнал годеникът й. Габи като че това и чакала – отворила прозореца на колата и хвърлила пръстена. Разбира се, секунди по-късно двамата се вразумили. Димо спрял колата и с Габи се втурнали да търсят пръстена. Уви, не го намерили. Блондинката така и не получила друг. Тя смяташе, че годеникът й я наказва за това, че е хвърлила вече един. За жалост, последвала раздяла месеци по-късно. Двамата сложили край на връзката си този месец, дни след като се завърнали от романтична ваканция в Египет.

Габи, която е от Сливница и е дизайнер, срещнала Димо в наргиле бар. Първоначално 26-годишният младеж, който е по-малък от нея, не се втурнал да я ухажва за разлика от други мъже в заведението. Блондинката явно се впечатлила, защото направила първата крачка. Отишла при него и поискала да опита наргилето му. От дума на дума се харесали. За жалост, любовта им приключи, а Габи вече е в търсене на нов заможен кавалер, писа „Уикенд“.


loading...