Глория влюбена

Глория има връзка не с чужденец, както се смяташе, а със скандален бизнесмен от Пловдив, разкрива в. „България днес”. Взривяван и на косъм от смъртта е бил мъжът до фолкзвездата, посочва таблоида. Красивата русенка сияе до баровеца и бивш кандидат-кмет на Пловдив Йордан Джермански, който има съдба, достойна за екшън герой.Глория скри шапката на абитуриентките с тяло на 18-годишна (СНИМКИ)Наскоро Глория се завърна за кратко от почивката си във Виена, през която загатна за нова връзка. Пр…Jun 23 2019skafeto.com

Йордан Джермански е един от големите бизнесмени на Пловдив, а през 2003 г. едва оцелява на косъм, след като е взривен в собствената си фирма за производство на бои. Той е ранен, след като магазинът му на приземния етаж в сградата избухва с тътен в 8,30 ч. сутринта през зимата на 2003 г. Тогава 31-годишният Джермански е с разкъсни рани и раздробени стави, а дълго след намесата на медиците животът му е в опасност.

Оцелял на косъм, пловдивският бизнесмен и тогавашен най-млад кандидат-кмет на града вече има три деца и активно играе в политиката. Опитва отново да стане управник на Пловдив, но безуспешно и решава да се ориентира към инвеститорски бизнес.

След години се запознава случайно с Глория, но пътищата им се разминават. Преди две години бизнесменът имаше кратък романс с топмодела Ирен Онтева и двойката дори бе на яхтено пътешествие на о. Миконос, но и с Онтева не се получило. Приятелството с Глория сближило разделения с Онтева бизнесмен и двамата преоткрили чувствата си.

Двойката, която е заедно от няколко месеца, скоро чукна десетилетие от познанството си. Доскоро – само като приятели. Глория обаче не крие, че Джермански, който е по-голям от нея с 2 години, е истинската й любов. Тя дори го е запознала с дъщеря си Симона като неин партньор.

В момента двойката отмаря във вила в курорта Свети Влас. Доскоро влюбените бяха в чужбина и посетиха забележителностите на Виена. В австрийската столица мултимилионерът има апартамент.

loading...