гаджето на дъщерята на президента

Мотошампионът Йоан Георгиев е силно запленен от красивите къдрици на дъщерята на президента Румен Радев – Дарина, пише „България днес“.

Двамата бяха заснети от фотографите на вестника да прекарват цял следобед заедно.

Бъдещата актриса изчака любимия си след лекции в НАТФИЗ „Кр. Сарафов“ и се качи в белия му бус. Малко преди това двамата говориха по телефона, като Дарина даде последни уточнения на Йоан къде да дойде и да я вземе.

Ето кое е гаджето на дъщерята на президента (СНИМКИ)

Ето кое е гаджето на дъщерята на президента (СНИМКИ)

За срещата с Георгиев дъщерята на президента бе избрала черен панталон, бели маратонки, бяла блуза и кожено яке. Буйните ѝ къдрици почти обрамчват нежното ѝ лице и са нейната гордост според близките ѝ приятелки. Дарина ше завърши НАТФИЗ догодина в класа на проф. Пенко Господинов и е една от най-талантливите му ученички. Досега момичето не е афиширало официално гадже, но с днешна дата всички знаят, че отношенията ѝ с Йоан Георгиев са сериозни. Моторджията ще бъде и кавалерът на президентската дъщеря догодина на бала, смятат състудентите ѝ.

Ето кое е гаджето на дъщерята на президента (СНИМКИ)

От своя страна Йоан от години се занимава с мотори. „От малък ме влече адреналинът, а когато започнах да се състезавам, много хора повярваха в мен. Повечето приятели и познати, но имаше и такива, които тогава дори и не познавах, в това число и моите спонсори. Упорит и директен съм. Мразя бездействието и постоянно се стремя да надграждам качества и умения. За мен всичко в живота е състезание, а там времето е много ценно и затова се опитвам да го използвам максимално. Никога не се отказвам“, казва в едно от интервюта си Йоан Георгиев.

Според Дарина, мъжът до нея притежавал много от качествата на баща ѝ и именно с това той я впечатлил. Приятели ги запознават съвсем случайно на купон. Преди Йоан Георгиев Дарина Радева не е имала сериозен приятел. Според нейни колежки в мотошампиона, тя била влюбена, но не коментирала отношенията им, а само, че има мъж до нея, към когото изпитва сериозни чувства.


loading...