Една от ко-водещите на „Преди обед“ Рая Пеева увисна в телевизионното пространство. Зрителите на предаването на бТВ започнаха да си задават въпроса, дали блондинката не е съкратена, след като от дни тя не се появява в ефира. Има и спекулации, че гаджето на Папи Ханс – Сара Драгулева, която е сред новите попълнения в екипа на обедния блок, е заела мястото й.

Още в понеделник обявиха името на Сара Сергей гръмко, като обясниха, че тя ще води рубрика за лайфстайл, мода и пътешествия. Нищо чудно нейното ефирно време да е изяло това на Пеева, която наскоро се раздели и с Явор Бахаров, с което съвсем затвърждава лошия си период.

В „Преди обед“ новото звездно име всъщност е това на Радина Червенова, която след дълги години в БНТ се прехвърли в частната медия. В миналия сезон на продукцията по-често като титулярите Деси Стоянова и Александър Кадиев се появяваше Рая, която откриваше и закриваше блока. Сега очевидно новата любимка ще е Радина, коментират в средите. Нищо чудно и Хансовица – Сара Сергей да смени Рая и в закриването на предаването. Преди ден тя се похвали, че в „Преди обед“ започва втори сезон, иначе продукцията е на екран от 11 години.

Гаджето на Папи Ханс измести Рая Пеева

Новото лице Сара Драгулева, както са истинските й имена пък тържествено написа в социалната мрежа: „Сигурно никога не съм се притеснявала толкова, но за мен това е знак, че съм на прав път. Много се радвам, че споделих първото си интервю с моя любим господин Константин (който ми открадна снимката…). В петък обаче аз ще задавам въпросите и първият ми гост ще бъде прекрасната Елена Брусарска, която ще ни разкаже как се изкарва “капитанско” и какво е чувството да живееш във водата“.

От поста й очевидно става ясно, че ще я дават по-често в ефира.


loading...