Тишо

Тишо бе един от най-колоритните участници в тазгодишния сезон на „Фермата“. Той се отличаваше не само с изваяното си тяло, но и с сексуалната си ориентация. Една от целите му влизайки в предаването бе да промени нагласата на българите към гей обществото. В събота вечерта той загуби втория си дуел, с което приключи участието му в шоуто.

Тихомир Рангелов от „Фермата“, който открито говори за обратната си сексуална ориентация, се омъжва след края на риалити предаването, узна „Галерия“, предават от show.blitz.bg. Това разкри неговият партньор влогърът Красимир Николов-Стамбини. „С Тишо няма да скъсаме, ще се омъжим даже. Били сме заедно в добро и в лошо, ще сме заедно и занапред напук на тези, които искат да ни разделят“, избухна гаджето на мускулестия участник във „Фермата“.

Повод за гнева му стана съобщение от напориста дама, която се интересува от Тихомир и открито заявява, че иска да бъде с него. „Откакто Тишо влезе във „Фермата“, масово започнаха да го добавят в мрежата, а преди това не му обръщаха внимание“, ядосва се Стамбини. Влогърът бил болезнено ревнив и постоянно подозирал гаджето си в афери както с мъже, така и с жени. След края на „Фермата“ Стамбини и Тишо наистина обмисляли да узаконят връзката си. Сватбата може да се осъществи в Дания, Белгия, Германия или Франция, например, където гей браковете са разрешени.

Фермата е българската версия на риалити шоуто „The Farm“. Българската версия започва да се излъчва на 13 септември 2015 г. по bTV. Водещи и продуценти са Иван Христов и Андрей Арнаудов. Фермата е състезателно телевизионно риалити, излъчвано с грандиозен успех в над 50 държави по света. След четири успешни сезона в България „Фермата“ се наложи като най-позитивно ТВ риалити в българския ефир и единственият подобен формат, който експлоатира темата за земята и природата, за изконните български ценности, традиции и занаяти.Лъсна огромен порок на Мариана Маринова във „Фермата“„Фермата“ е предаване, което подлага всеки от участниците на изпитания. Някои от хората са подготвен…Sep 24 2019skafeto.comСаня Борисова разплака жените във „Фермата“ (СНИМКА)Часове след като напусна предаването „Фермата: Нов свят“ Саня Борисова разтърси съотборниците си с п…Sep 24 2019skafeto.com


loading...