Гала баба Нова тв

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Феновете на Гала са в потрес – блондито ще стане баба след няколко месеца. Дъщерята на плевенчанката е бременна от сина на Джуджи – Константин, пише „Уикенд”. Мари Константин е вече в 5-ия месец и все по-трудно крие наедрялото си коремче. Широк пуловер издаде младото момиче. Въпреки обемистата дреха, под нея си личат заоблените форми на 24-годишната девойка.

Мари, която работи като инфлуенсър и рекламира марки срещу заплащане, публикува стари снимки в социалните мрежи, а на по-актуалните е с прикрит корем. Щерката на Гала тези дни представи клипче как готвят семейно и именно видеото издаде бременността й.

Под широкия пуловер на младото момиче ясно се очертава заоблено коремче. Изключено е Мари да е надебеляла толкова много, защото е доста слаба и постоянно пази линия. Според слуховете, 24-годишната дъщеря на тв водещата на „На кафе” е бременна в началото на 5-ия месец.

В началото на тази година Мари и Константин си направиха една и съща татуировка – малко бебешко краче. Според слуховете младата двойка не е избрала случайно татуса и снимките го доказват. Мари и Константин са заедно от деца, а живеят семейно от 2 години. По време на дългогодишната си връзка те са се разделяли няколко пъти, но това само им помогнало да осъзнаят, че не могат един без друг.

Преди дни Мари навърши 24 години. Точно на такава възраст е била и Гала, когато я е родила. Преди месец водещата на „На кафе“ призна, че би се радвала да стане баба, но не и на този етап. Плевенската амбиция отрече плъзналите преди месец слухове, че Мари чака бебе. „Честито и от мен, но явно не е моята Мари“, отговори тогава Гала на поредния поздрав по темата и отрече да става баба.

Наскоро Джуджи разкри, че младите мечтаят да встъпят официално в брак. Не е изключено това да се случи съвсем скоро, преди да се появи бебето. Най-вероятно двойката ще вдигне скромна сватба заради пандемията.