Гала гола глоба

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Разговорите на сексуална тематика рано сутрин в „На кафе” по Нова телевизия вече са табу, съобщава в. „Уикенд”. Съветът за електронни медии (СЕМ) е одрусал със солена глоба предаването на Гала след множество сигнали на възмутени зрителки. Няколко месеца любимото предаване на домакините скандализираше с непрестанното провокиране на разговори за секс и алкохол, които са крайно неподходящи за този часови пояс.

Темите изместиха обичайните за сутрешно токшоу разговори. Възмутени зрителки затрупали с жалби СЕМ и настоявали за по-адекватен език и подходящи теми в сутрешните часове, като приложили цитати от най-пиперливите разговори в ефир. Амбицирани да повишат зрителския интерес, панелистите в „На кафе” оживено се впускаха рано сутрин в любопитни креватни признания.

Неведнъж разговорите на Гала с коментаторите в студиото се въртяха все около това какви са интимните фантазии на хората и къде ги реализират. Водещата откровено призна, че е прочела популярната книга „50 нюанса сиво”, която бе екранизирана, но изобщо не я впечатлила. „Мога да напиша много по-интересна книга с такъв тип истории от „50 нюанса сиво”, хвърли бомбата Гала и намекна колко атрактивен полов живот води.

Понякога обаче разговорите в студиото ставаха толкова провокативни, че водещата се разграничаваше от тях. Друг път прехвърлилата 50-те блондинка от Плевен обсъждаше с панелистите от голи момичета в Дубай до еротичната платформа OnlyFans. Никол Станкулова разказа за горещите си впечатления от Дубай.

„Сега ще ви покажа едни женички, които се галят чисто голи, не къде да е, а в Дубай. Това ако се случи в България ще бъдат арестувани. Но там няма почти местно население… Ходят на почивка и си правят каквото искат. Всъщност в Дубай съм виждала най-много проститутки. Там съм виждала един мъж на масата и 20 компаньонки с него. Това е масово явление там. Проблемът е, че са голи, но то и по ресторантите са полуголи. Това го правят основно рускини”, обясни надълго и широко синоптичката на Нова телевизия.