гала и ева

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Гала показа, че враждата между нея и бившата й ководеща Ева Веселинова е забравена след новината, че блондинката е бременна с близнаци. Преди минути предаването започна със сиртаки в чест на бившата панелистка, която години е живяла на гръцкия остров Санторини. Гала пожела леко раждане на Веселинова пред цяла България, а още вчера честити в инстаграм, пише Hotnews.bg.

Новата панелистка Никол Станкулова, която седна в стола на Ева, пък препоръча на бъдещата майка да се наспи и да обърне внимание на приятелките си докато все още не е родила, защото после няма да има никакво време. Тържественото начало на „На кафе” в чест на бившата панелистка цели да сложи край на спекулациите, че Веселинова и Гала са се разделили тежко скарани след скандал в ефир, на който станаха свидетели зрители в началото на лятото тази година.

Факт е и обаче, че не бременността е причина Ева да изхвърчи от дамското предаване, защото Гала даде ясно да се разбере, че едва вчера е разбрала за бременността на бившата си ководеща.

Вижте още:
Край на мистерията! Ева Веселинова се похвали: Бременна съм с близнаци (ВИДЕО)Ева Веселинова е бременна с близнаци. Това призна самата чаровна блондинка в профила си в социалната…Dec 2 2020skafeto.com