Гала и Стефан

С инфарктно преживяване започна вълшебната си почивка водещата на „На кафе“ Гала, пише „Хотнюз“. Тя и Стефан избягаха на остров чак в Индийски океан, до който стигнаха с помощта на малък самолет.Гала призна за най-голямото унижение в живота си, заради което тръгнала да се самоубиваГала разкри за едно от най-големите унижения през живота си. Водещата добави, че е искала да посегне…Jun 7 2019skafeto.com

Машината се приводни направо пред плажа, порейки вълните, а Гала бе сериозно притеснена от необичайното предвижване.

Телевизионерката и мъжът й обаче се отърваха само с притока на повече адреналин и успяха и да покажат прекрасния остров, на който ще си почиват. Те не разкриват точното си местонахождение, но очевидно са на Малдивите.

Миналата година една от най-известните ВИП-двойки избра Италия в компанията на семейството на продуцента Маги Халваджиян, но тази година явно са решили да попътешестват повече и са заминали на другия край на света.

Почивката пък ще се отрази идеално на Стефан, който изживя наскоро истински кошмар. Звездата, който има пчелни кошери и се занимава с производство на мед, бе ужилен от едно от трудолюбивите насекоми. При това не къде да е, а по горната устна, която мигновено се надула и придобила плашещи размери.Гала е в ступор: Върнаха убиеца на племенника й на работа в полициятаВъпреки огромната семейна трагедия след убийството на племенника й, която връхлетя водещата на „На к…May 30 2019skafeto.com

Стефан посетил веднага Спешното отделение след ужилването, за да е сигурен във възстановяването си. Ефектът на надутите устни се случва, защото той имал алергия към токсините. Лекарят от спешното извадил жилото и ударил на Николов една инжекция, която да спре алергичния пристъп.

 

View this post on Instagram

 

Някъде в Индийския океан🗺🌊. Буквално🤣

A post shared by ГАЛА / GALA (@gala_na_kafe) on

loading...