Гала Милен Цветков

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

„Когато нищо не помага и предаването върви към пълен провал, вкарай дете или куче и нещата се ще оправят“. До тази холивудска максима, която не веднъж е спасявала филми и шоу, прибягна и екипът на „На кафе“, пише Хотнюз.

Гала обяви влизането в предаването на нов панелист-симпатичното младо куче Рей, което ще остане поне до края на сезона. Четириногото започна свободно да се разхожда из студиото и да души останалите си „колеги“, докато те му се радваха.

Припомняме, че и други предавания са има куче в студиото си като „Господари на ефира“, но там хайванчетата бяха безпризорни от фондация за отглеждане на бездомни кучета и Мария Игнатова и Димитър Рачков им търсеха дом.

В сегашния случай Гала обясни, че животното ще помага за доброто настроение и така без думи потвърди слуховете от месеци, че предаването в този си формат няма достатъчно рейтинг. Явно Рей ще трябва отново да върне любовта на зрителите към „На кафе“.

Вижте още:
Щерката на Гала подкара кола за 100 бонаЩерката на Гала се изфука с чисто ново червено БМВ по случай 24-ия си рожден ден. „Толкова е красива…Mar 16 2021skafeto.com

Никол Станкулова унижи ГалаКрасивото лице на времето в Нова телевизия Никол Станкулова, която се изявява и като ко-водеща в „На…Jan 27 2021skafeto.com